Kako uvesti male promjene u veganski način života? Otkriva poznata influencerica

GREEN_300_listici_sredina

Upoznajte greenfluencericu Taline Gabrielian

Prilagoditi se normama društva te u istom trenutku poštivati pravila vlastitog življenja je doista zahtjevno u današnje vrijeme, no ova influencerica veganka u tome je možda uspjeti

Njezini recepti pravo su osvježenje na društvenim mrežama. Kako ukusni brownie pretvoriti u njegovu zdravu verziju, bez da se izgubi njegova prirodna slatkoća? Kako otvoreno pričati o anksioznosti i borbi s bolešću, bez traženja samilosti, nego radi jačanja svijesti kako su to stvari koje se događaju među nama? No, najvažnije pitanje je ipak: kako kuhati za cijelu obitelj, ako ste vegan? Odgovore ima influencerica Taline Gabrielian, 38-godišnja poduzetnica i vlasnica branda Hippie Lane. “Da budem potpuno iskrena, kako su moja djeca počela odrastati, sve je zahtjevnije postalo im pripremati zdravu prehranu”, napisala je Taline nedavno u jednoj od svojih story objava putem Instagrama, i izazvala zanimanje javnosti kada je istaknula kako njezina djeca uživaju u svježoj ribi, organski uzgojenom mesu i piletini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H I P P I E L A N E (@talinegabriel) on


Njezina djeca su do šeste godine u potpunosti poštovala pravila i jela organske veganske delicije, no što su stariji, Taline je za sina Seba i kćer Camille odlučila kreirati drugačiji jelovnik. Umjesto klasične veganske prehrane, Seb i Camille jedu kvalitetne namirnice životinjskog podrijetla, a vikendom mogu uživati u namirnicama koje požele! Novi jelovnik za cijelu obitelj Taline je kreirala prije 5 godina kada joj dijagnosticiran adrenalinski deficit. Takvo medicinsko stanje utjecalo je na njezin nedostatak sna, umor, konstantno nezadovoljstvo i kroničan umor. “Postoje ljudi koji mogu živjeti na veganskoj, plant-based prehrani, no za mene se pokazalo da moram promijeniti svoj način života, drugačije gledati na etičnost u prehrani i dopustiti svoj djeci da se upoznaju s raznolikom prehranom”, istaknula je Taline, koja za sebe i dalje ističe da je veganka koja si povremeno priušti mesni obrok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H I P P I E L A N E (@talinegabriel) on


Poznata influencerica veganstvo nije odbacila u potpunosti, nego je svoju prehranu prilagodila svom načinu života. Prehranu koju je do sada smatrala hranjivom i dalje koristi, no sada je morala uvesti i hranu životinjskog izvora, koja joj je pomogla da u fizičkom i psihičkom oporavku. Uvijek ističući kako doista postoje osobe koje mogu živjeti veganski život, Taline ne žali što ona više nije jedna od njih. Svojoj kćeri Camilli i sinu Sebu tijekom radnog tjedna kreira jelovnik u kojem dominira bezglutenska tijesto, bolognese od leće, kvinoja, juha od povrća, ali i salate od tune, svježe goveđe meso, jaja i prehrana bazirana na kravljem mlijeku. Vikend je vrijeme kada Camille i Seb mogu jesti što žele i to je kompromis koji veseli cijelu obitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H I P P I E L A N E (@talinegabriel) on

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.