Snapinsta.app_339357234_175590711957989_1216877507850334436_n_1080

Nećete ih više naći u dućanima: Pronašli smo Instagram profil s vintage posuđem po odličnim cijenama

GREEN_300_listici_sredina

Predmeti koje obožavamo

Ako ste sakupljač starina, čeznete za onime "kako je to nekad izgledalo", onda je ovaj Instagram profil idealan za vas. Na njemu ćete naći pregršt posuđa iz prošlosti kojima je dan novi sjaj, a za otprilike desetak eura možete dobiti omiljeni set šalica, svijećnjak ili pak kristalne čaše.

Vintage predmeti posljednjih su nekoliko godina postali pravi hit. Bilo da se radi o odijevanju, uređenju doma i bilo kojem drugom segmentu, predmeti naših roditelja, baka i djedova postali su “vruća roba”. Prisjetite se sad svih onih tanjura, čaša, vaza, šalica pa čak i lustera koji su osamdesetih godina bili neizostavni u svakom domu ovog dijela Europe. Osim što bude nostaligiju, danas se nevjerojatno dobro uklapaju u moderno uređenje doma. To vrlo dobro zna i jedan Instagram profil koji tek što objavi predmet na svojim stranicama, nestane u trenu.

Nostalgija i neka zaboravljena estetika

CozyCasa profil je naših susjeda koji starim predmetima daju novi sjaj i usitinu na fotogorafijama oni izgledaju kao da su sad sišli s polica dućana. Svijećnjaci, kristalne čaše, šalice, pribor za jelo, zdjele za voće i još mnogo toga nalazi se u asortimanu Cozy Case koji bude sjećanja na neka prošla vremena, no u svega nekoliko koraka mogu izgledati osvježeno i prilagoditi se modernom dobu.

Jedinstveni predmeti po odličnim cijenama

Profil s vintage dekorativnim i uporabnim predmetima nudi široki asortiman, a za svega 7, 10 ili 13 eura možete “ugrabiti” jedinstveni proizvod kakav više ne možete naći u dućanima. Za njega eventualno morate obići buvljake, popularni zagrebački Hrelić ili jednostavno prekopati po tavanu vaših baka i mama.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.