Najs buvljak

Ne propustite Najs buvljak: Second-hand ženska i muška ljetna odjeća, obuća i dodaci

GREEN_300_listici_sredina

Lemon Market

Prvi ovogodišnji Najs buvljak održat će se ove subote, 15. lipnja, od 11 do 17 sati, u prekrasnom okruženju Lemon Marketa na adresi Orljavička ulica 3, Zagreb.

Najs buvljak priprema zanimljivu selekciju izlagača i odjeće, s više od 15 izlagača koji će ponuditi second-hand žensku i mušku ljetnu odjeću, obuću i modne dodatke. U ponudi će se naći dizajnerski komadi, vintage odjeća, kao i popularni high street fashion brendovi. Sva odjeća je pažljivo odabrana, očuvana i uredna, što je jedan od osnovnih uvjeta sudjelovanja.

Dio ponude možete pogledati na društvenim mrežama Najs buvljaka, a željene komade možete rezervirati u dogovoru s Najs buvljak ekipom. 

Odličnu atmosferu na divnoj terasi Lemon Marketa upotpunit će i savršena vremenska prognoza za subotu.  Ne propustite ovu priliku za obogatiti svoju ljetnu garderobu s originalnim modnim komadima. 

Više informacija pronađite na Facebook eventu ili na Instagramu i TikToku Najs buvljaka.

PHOTOS BY: Mirna Marić / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.