Naš zlatni Martin Sinković proizvodi zdrave grickalice: ‘Temelj svega što radim je ljubav. Tako i sada’

GREEN_300_listici_sredina

Proizvodi na bazi zobi

"Svjestan sam da veslanje neće trajati do kraja života i htio sam uložiti u nešto u što osobno vjerujem, a čime ću se moći baviti", kazao nam je Martin Sinković.

Svakom segmentu svog života pristupam jednako: dajem sve od sebe i uvijek vjerujem da se trud isplati. Temelj za sve rezultate koje sam postigao i medalje koje sam osvojio bile su prvenstveno ljubav i vjera u ono što radim, kazao je naš zlatni sportaš Martin Sinković, koji je s jednakim pristupom pokrenuo i brend zdravih grickalica.

Uz pomoć supruge Manuele nastao je Row Spirit, slatke i slane grickalice namijenjene svima koji žele pojesti nešto zdravo, hranjivo i nutritivno bogato.

Martinovi su proizvodi na bazi zobi, visoko hranjive žitarice koja sadrži vitamine B, E, A i C vitamine, kao i obilje esencijalnih aminokiselina te fosfor, kalij, kalcij, željezo, magnezij i cink. Idealna je to namirnica za svakoga tko se bavi sportom, ali i za sve one koji si žele osigurati zdrav i kvalitetan obrok, kaže nam Martin

Priča proizašla iz osobne potrebe

“Puno treniram i često sam na putovanjima i natjecanjima. Zbog toga često nemam vremena pojesti uravnotežen obrok, koji bi mi dao potrebnu energiju. Ponekad, posebno na državnom prvenstvu u veslanju, natječem se u više disciplina koje su na rasporedu jedna za drugom te ne idem ni na podjelu medalja, a kamoli nešto pojesti”, istaknuo je naš uspješni sportaš.

“ROW SPIRIT za mene je priča proizašla iz osobne potrebe, a nastavljena je iz čiste ljubavi i entuzijazma da sa svima podijelim ono što je meni fino za grickanje. Primjerice, jutro uvijek započinjem sa zobenom kašom. Kako puno treniram, pojedem dvije ovakve vrećice”, kazao je Martin pokazujući pritom na vrećicu zobene kaše za jednostavnu pripremu.

‘Bez supruge ništa’ 

Znanstvene studije pokazuju da zob, zahvaljujući svom prehrambenom bogatstvu, ima sva potrebna svojstva koja će svakoga pripremiti za trening ili radni dan.
Naime, ugljikohidrati iz zobi tijelo uz pomoć vitamina B skupine kvalitetno opskrbljuju neophodnom energijom.

Bogatstvo složenih ugljikohidrata i minerala poput kalija čine zob odličnim izvorom energije koja znatno povećava sportski performans s osjetno manje umora, stoji na službenim stranicama Martinovog brenda.

“Svjestan sam da veslanje neće trajati do kraja života i htio sam uložiti u nešto u što osobno vjerujem, a čime ću se moći baviti. Trenutno će većinski dio obavljati moja supruga. Drugim riječima, treninzi neće patiti, sport je i dalje na prvom mjestu”, rekao je Sinković.

PHOTOS BY: Green.hr, Row Food / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.