tom-wheatley-X7F1qEBJhxI-unsplash

Najhladnija noć u Londonu do sad: Elektrane u stanju pripravnosti

GREEN_300_listici_sredina

Snijeg ne prestaje padati

Veliki problemi za London i okolicu. Dijelovi autocesta bili su blokirani zbog snijega, a vlakovi su kasnili ili su linije bile u potpunosti obustavljene.

U Londonu je sinoć zabilježena najhladnija noć u ovoj godini do sad, potvrdio je MetOffice. Ondje ne prestaje padati snijeg koji zadaje sve više problema u prometu. Poremećene su redovne zračne i željezničke linije, a otežan je promet i na cestama Londona. Dvije elektrane na ugljen stavljene su u stanje pripravnosti zbog mogućeg nestanka struje.

Kako javlja Reuters, dijelovi autocesta bili su blokirani zbog snijega, a vlakovi su kasnili ili su linije bile u potpunosti obustavljene. Meteorološki ured izdao je žuto upozorenje zbog snijega i leda na području Londona i jugoistočne Engleske, s upozorenjima na led i maglu u ostalim dijelovima Engleske te na području Sjeverne Irske.

Iz nekoliko tvrtki za željeznički promet savjetovali su putnicima da odgode putovanja, dok su hitne službe obavijestile građane da budu na oprezu zbog potencijalno opasnih vremenskih uvjeta. Posebna se pozornost skreće zbog tragičnog slučaja koji se dogodio u nedjelju poslijepodne kada je troje djece umrlo, nakon što su u kritičnom stanju dovezeni u bolnicu. Pali su u jezero prekriveno ledom u Solihullu, u središnjoj Engleskoj.

PHOTOS BY: Instagram, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.