_Baš Naš Advent (7)

Na Gornji grad ponesite božićnu kuglicu i uljepšajte blagdane barem jednoj obitelji

GREEN_300_listici_sredina

Mala božićna gesta koja će nekome značiti puno!

Svakoga dana do Badnjaka, na zagrebački Gornji grad donesite svoje ukrase i okititi 30 božićnih drvca. Kada se okite, drvca će obiteljima slabijeg imovinskog stanja ovaj Božić učinit nezaBORavnim.

Glavni cilj ovogodišnjeg Adventa na Gradecu jest stvoriti nezaBORavni Božić za 30 obitelj slabijeg imovinskog stanja. Oni će, kao članovi udruge Mali zmaj, na sam Badnjak dobiti okićene jelke, one koje su prvo ukrasili poznati gosti i influenceri, a koje će narednih dana moći dekorirati i svi ostali posjetitelji adventa.

Do Božića je ostalo svega još nekoliko tjedana, ali sada je vrijeme za širenje blagdanskog duha pomažući obiteljima da božićno jutro njihovoj djeci ostane u najljepšem sjećanju. Kuglice, mašnice, orašare, pahuljice ili ukrase iz kućne radinosti svatko može ponijeti od kuće i doći do zone u kojoj se nalaze neokićeni borovi i tako, iz dana u dan, stvarati najljepša drvca. Budući da je riječ o živim jelkama, obitelji će ih moći nakon blagdana posaditi natrag u zemlji i koristiti ponovno sljedeće godine.

Sudjelujte u stvaranju jedne velike humanitarne priče koja je u suradnji s udrugom Mali zmaj prošle godine dokazala da su zajedništvo i toplina doma ipak najvažnije vrijednosti blagdana.

Zabilježite najljepše adventske uspomene i trenutke upravo u idilično uređenom atriju Galerije Klovićevi dvori koji je ukrašen mnogobrojnim božićnim drvcima i crvenim kuglicama. Tisuće malih lampica osvijetlilo je atrij u svom punom sjaju, a za izgled su se pobrinuli kreativni partneri uređenja, Gospodari svijetla i Urbane ideje.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.