144739374_115783743776212_6554475709764124299_n

Mjesto u odabranom društvu na modnoj i lifestyle platformi pronašla i hrvatska dizajnerica

GREEN_300_listici_sredina

Veliki uspjeh

Zalando Designer najavljuje dolazak više od 35 luksuznih brendova izloženih na vodećoj dizajnerskoj platformi za predstavljanje pionira suvremene mode, Not Just A Label. Marija Kulušić, Julia Skergeth, Buki Akomolafe, Ioana Ciolacu, DIANE Paris, MINOAR, David Catalan and Shoedaism samo su neki od brendova i dizajnera koji će se moći pronaći u NJAL kategoriji.

Zalando, vodeća internetska platforma za modu i stil života, s ponosom predstavlja suradnju s renomiranom platformom Not Just A Label. Ova suradnja prikazat će revolucionarne dizajnere današnjice iz cijelog svijeta, a neki od njih su Marija Kulušić, ABODI, Buki Akomolafe te Sabato Russo.
Not Just A Label (NJAL) svjetski je izlog suvremene luksuzne mode nastao 2008. godine, a uključuje kolekcije dizajnera koji potiču rast lokalnih zajednica i proizvodnju održive mode s prepoznatljivim potpisom. Kupci Zalando Designera tako odsad mogu pronaći i NJAL kategoriju, što im daje priliku da otkriju velik broj brendova. To uključuje i Icons of Tomorrow dio koji sadrži brojne kolekcije novih talenata ženske mode te Be radical, be unique uz prepoznatljive stilove i dizajn.

Dolazak novih brendova obogatit će već postojeću ponudu Zalando Designera. “Udvostručit ćemo kategoriju dizajnera te tako na novu razinu podići brendove, asortiman i iskustvo internetske usluge. Zajedno s partnerima među kojima je i Not Just A Label, želimo se usredotočiti na rast iznimne dizajnerske ponude te tako pridonijeti pozitivnim promjenama koje predstavljaju korist za naše kupce”, izjavila je Anaheta Metghalchi von Berenberg, direktorica prodaje Zalando Designera.

Stefan Siegel, osnivač platforme Not Just A Label kazao je: “NJAL omogućuje dizajnerima da se povežu sa svjetskom publikom te ih potiče da proizvode održiviju modu i podržavaju rast lokalnih zajednica i zanata. Ostajemo predani predstavljanju uključivog asortimana dizajnera, a partnerstvo sa Zalando Designerom, koji dijeli iste vrijednosti, daje nam priliku da u većoj mjeri eksponiramo i damo prostora modnim brendovima u nastajanju.”

“Oduševljena sam što sam jedna od odabranih malih, odgovornih brandova koji su sada dostupni na Zalandu. Uzbudljivo je vidjeti kako se fokus stavlja na povećanje raznolikog i uključivog asortimana kako bi se doprinijelo pozitivnim promjenama u modnoj industriji”, izjavila je hrvatska dizajnerica Marija Kulušić.

PHOTOS BY: Press, Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.