Mislite li da je vaš vrt najljepši? Dokažite!

GREEN_300_listici_sredina

Nagradni natječaj s predivnom green nagradom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rajčice iz vašeg vrta izgledaju najzelenije? Mislite da baš vi zaslužujute titulu osobe s najljepšim grmom ruža u četvrti? Dokažite nam! Prijavite se na naš Facebook nagradni natječaj i osvojite predivne nagrade!

Tko se jednom u životu bacio u vrtlarenje, zna kolika je to velika odluka koja zahtijeva puno odricanja. Nametnici, loše vrijeme nepovoljno za vaše biljčice, cvijeće ili sadnice, susjedi s dugačkim prstima koji onako u prolazu uzmu jedan ili dva tulipana iz vašeg voljenog vrta… Izazovi vas okružuju doista sa svih strana! No, kada jednom počnete s vrtlarenjem, više ne želite odustati. Znate koliko je pažnje, ljubavi, vremena i truda uloženo u to, pa se sve prepreke čine mrvicu manjima. Naravno, tu je i preveliko zadovoljstvo koje osjetite kada napokon vidite svoje zeleno blago, mali zeleni raj. Finalni rezultat je predivan, no cijeli proces brige o vašem vrtu je izazov i svakog dana iznova uzbudljiv. Zato nije neobično da se nekad ponašate poput dosadnog roditelja koji toliko hvali svoje pametno dijete!

Red je da se i pohvalite, puno ste truda uložili! Posjetite naše društvene mreže, Green.hr Facebook i Instagram i saznajte kako možete osvojiti Fenix palmu. Puno sreće i prijeđite s nama na zelenu stranu života!

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.