f_27511623_1280

Mirko Filipović objavio sjajne vijesti: ‘Tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći…‘

GREEN_300_listici_sredina

Sretan kraj

Cro Cop se vozio s prijateljem kada je primijetio dva štenca uz cestu. Uzeo ih je u svoj automobil, a potom na Facebooku objavio da traži nove vlasnike. Par dana kasnije, stižu sretne vijesti.

Oba štenca koje je spasio Mirko Filipović uspješno su udomljena, objavio je to naš legendarni Cro Cop na svom Facebook profilu.
Nakon što ih je na samom početku nove godine spasio uz cestu, mnogu su se javili koji bi štencima pružili dom. Podsjetimo, Cro Cop se vozio s prijateljem kada je primijetio dva štenca, uzeo ih je u svoj automobil, a potom na Facebooku objavio da traži nove vlasnike.

“Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti”, napisao je Mirko. Odveo ih je potom kod prijatelja koji ima hotel za pse “Alpha Dog”.

Zauvijek dom

“Psići su veseli jako i zaigrani. Dobro su se uklopili s drugim psima i pazimo na njih. Danas kod nas dolazi jedna gospođa koja se jako zainteresirala za štenca. Nadam se da ćemo i drugog brzo udomiti, siguran sam da ćemo uspjeti”, rekao nam je u utorak vlasnik hotela za pse, Robert Kranjčec.

Već par dana kasnije stižu sretne vijesti: jedan štenac odlazi u svoj novi dom u srijedu, a druga ide u subotu. Cro Cop je zahvalio svima koji su ponudili da upravo oni pruže zauvijek dom ovim malenim kujicama.

“Cure su udomljene! Jedna je danas otišla u svoj novi dom, a druga će u subotu. Hvala svima koji ste se ponudili da ih udome, ali morao sam se odlučiti za dvoje vas. Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio ‘čovjek’ koji ih je izbacio uz cestu u sred šume i kad vidim ove slike gdje je u naručju svoje nove vlasnice i gdje bezbrižno spava na svom jastuku, tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći im domove gdje će se prema njima odnositi s ljubavlju i pažnjom kako se i treba odnositi prema svojim ljubimcima jer ih inače nemojte ni nabavljati. Zahvaljujem se i gospođi Anamariji što je pružila dom iz snova ovoj predragoj kujici i želim im puno lijepih trenutaka zajedno”, napisao je Mirko na Facebooku.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.