Mirisna radionica u centru grada

GREEN_300_listici_sredina

Blagodati prirode u bočicama brenda Bioeterica

Prirodna i organska eterična ulja Bioeterica sadrže sve blagodati koje u balans stavljaju zdravlje tijela i jačanje emocionalne dobrobiti

U središtu Zagreba, u jednom od najljepših zagrebačkih dvorišta, održana je zanimljiva mirisna radionica. Dvorište Arheološkog muzeja pokazalo se idealnom lokacijom za predstavljanje prirodnih i organskih eteričnih ulja Bioeterica. O mirisima i eteričnim uljima okupljene magistre farmacije educirali su komunikacijska stručnjakinja Mirela Španjol i aromaterapeutkinja Mirela Ilenić: „Za mene su mirisi jedan od osnovnih komunikacijskih alata, povratak u prošlost i asocijacija na razne trenutke života“, istaknula je Mirela.

Najveći dio eteričnih ulja Bioeterica stvara se u destileriji koja se nalazi u srcu Dalmacije, u kamenu i kršu, na širem području Nacionalnog parka Krke. Prostrano područje obuhvaća nekoliko sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Ono predstavlja spoj Mediterana i kontinenta Hrvatske u kojem nalazimo veliku bioraznolikost ljekovitog bilja. Shvativši bit ravnoteže za zdravlje tijela i jačanje emocionalne dobrobiti nastala je potreba da se ljekovito bilje pretvori u gotov proizvod.

Nakon godina uzgoja ljekovitog bilja na kamenu i kršu Dalmacije i proizvodnje čistih organskih eteričnih ulja  koja imaju certifikat vodeće francuske tvrtke ECOCERT te prodaje diljem svijeta od Francuske, Njemačke, Kalifornije, Kanade došao je trenutak da se ta autentičnost prepozna i u Hrvatskoj.  Pod nazivom INSPIRED BY WIND našim domaćim ljudima bit će dostupni mirisi inspirirani snagom naših domaćih vjetrova- burin, tramontana i maestral.

Bioeterica je spremna ponuditi dodatnu paletu pojedinačnih eteričnih ulja i prilikom izbora vodimo se sljedećim temeljnim načelima: organska certificirana kvaliteta, kontrolirano porijeklo eteričnog ulja i usklađenost prema standardima europske regulative za proizvodnju kozmetičkih sirovina.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.