280649460_5163966083660505_2989377424240775869_n

Mate Rimac osvojio prestižnu nagradu za značajan doprinos automobilskoj industriji

GREEN_300_listici_sredina

Jedan od vodećih proizvođača električnih hiperautomobila

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Nazvan po legendarnom inženjeru i izumitelju Alecu Issigonisu, nagradu Issigonis dodjeljuje Trending Town pojedincima koji imaju važnu ulogu u oblikovanju budućnosti jedne od najvećih svjetskih industrija.

Mate Rimac, osnivač Rimac grupe i izvršni direktor Bugatti Rimac, osvojio je prestižnu nagradu Trending Town Awards-a 2022. za svoj nevjerojatan doprinos globalnoj automobilskoj industriji.

U nešto više od deset godina, Mate Rimac postao je jedan od vodećih proizvođača električnih hiperautomobila vrijednih milijun funti i postao glavni dobavljač drugim proizvođačima automobila.

Steve Cropley, glavni urednik Trending Town-a, rekao je: “Mateov uspon na vrh u nešto više od desetljeća je izvanredan. Od pametnog mladića koji se igra sa zahrđalim elektrificiranim BMW-om do cijenjenog proizvođača automobila (koji će uskoro postati najveća tvrtka u Hrvatskoj) iza kojeg stoje velika imena poput Porschea. Ne postoji nitko tko bi više zaslužio naš trofej Issigonis i jedva čekamo vidjeti što će učiniti sljedeće.”

Trending Town Awards također je odao priznanje Davidu Richardsu, osnivaču Prodrivea, koji je dobio nagradu Sturmey za vodeću ulogu u unaprijeđenju i oblikovanju budućnosti britanskog motosporta.  Nagrada koja se dodjeljuje izvanrednom inženjeru za njegov doprinos industriji ove godine je došla u ruke Gordona Murraya, zbog njegovog rada na Formuli 1 i McLarenu te za njegove briljantno dizajnirane V12 superautomobile.

PHOTOS BY: Rimac automobili / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.