194186457_10226227518332937_8531770462651356712_n

Mate Rimac objavio karakteristike Nevere, pratitelji mu poručili: ‘To su ti sigurno Kinezi napravili’

GREEN_300_listici_sredina

Odgovor na objavu koju je posvetio hejterima

Mate Rimac na svom se Facebook profilu pohvalio karakteristikama Nevere. Objavio je video koji prikazuje da se na Neveri ključem mogu paliti bočna svjetla u bojama zastave, a pratitelji su mu ironično pisali da ih je sigurno "nabavio kod Kineza". Aludirali su pritom na podužu objavu u kojoj se Rimac izravno obratio hejterima.

Mate Rimac, poznati hrvatski poduzetnik i inovator, prije dva dana se na svom Facebook profilu izravno obratio hejterima njegovog električnog sportskog automobila Nevere. Danas je ponovno objavio video o dodatnim karakteristikama Nevere, najvećeg projekta tvrtke Rimac Automobili.

Ispod novog videa, koji prikazuje da se na Neveri ključem mogu paliti bočna svjetla u bojama zastave, pratitelji su mu ironično pisali da ih je sigurno “nabavio kod Kineza”.

Podsjetimo, Rimac je prije dva dana u podužoj objavi prvo objasnio kako Neveru nazivaju smećem isključivo sugrađani i prometni stručnjaci koji nikada nisu vozili primjerak spomenutog automobila. Osvrnuo se pritom i na kritike svojih sugrađana da je Nevera “sklepana od kineskih dijelova, dok doslovno nema niti jednu komponentu u sebi iz Kine koja je veća od otpornika”.

Mate Rimac - Nevera

Osim toga, pohvalio se da su Neveru svjetski poznati automobilisti i novinari svrstali u jedan od najboljih automobila, a pritom su ga zaista i isprobali, za razliku od negativnih komentatora.

PHOTOS BY: Facebook, Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.