Mango izbacio predivnu liniju za kućanstvo, a dostupna je i kod nas!

GREEN_300_listici_sredina

Inspirirana Mediteranom i napravljena od održivih materijala

Poznati španjolski modni brend je odlučio proširiti svoj asortiman lansiranjem kućne kolekcije Mango Casa koja je inspirirana mediteranskom kulturom i načinom života.

Mango je jučer izbacio novu kolekciju kućnih dodataka koja je inspirirana Mediteranom, a ova široka paleta proizvoda uključuje dodatke za spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu, kuhinju i blagovaonicu. Kolekcija će za početak biti fokusirana isključivo na tekstilne proizvode, poput posteljine, jastučnica, deka, ručnika, kućnih ogrtača i slično, te će postupno povećavati ponudu kućnih dodataka. Uz tekstilne proizvode može se pronaći i pokoja svijeća te mirisni štapići. U planu je i kolekcija koja uključuje stakleno posuđe, zdjelice i šalice. Mango je estetiku domaće kolekcije opisao kao “čist i profinjen mediteranski stil, kroz suvremeni dizajn koji kombinira neutralne boje.”

Ono što se nas najviše dojmilo je to što će cijela linija tekstilnih proizvoda bit će održiva, a 80% predmeta proizvodi se lokalno, time pojačavajući predanost tvrtke ekološkim praksama. Sav tekstil je izrađen od lana ili od organskog pamuka, te u bojama koje podsjećaju na mediteranski krajolik. 

Čini se da je nova kućna kolekcija barem dijelom odgovor ljudima širom svijeta koji su se zbog pandemije zatvorili u kuće i željni su učiniti svoje domove što ugodnijima jer tamo provode više vremena. Izvršni direktor Manga Tom Ruiz kaže da je lansiranje ove kolekcije rezultat potražnje kupaca koji žele produžiti estetiku etikete.

“Kupci već neko vrijeme traže proizvode za kuću brenda Mango”, rekao je. “Udobnost i stil koji traže kada dolaze u Mango obnoviti garderobu žele i u svojim domovima. Budući da je ovo tako velik odjel koji se dodaje našem poslovanju, bilo je potrebno puno planiranja i razvoja, te smo jako uzbuđeni da najavimo da je napokon ovdje.” Ova kolekcija je dostupna u samo nekoliko europskih zemalja, među kojima je i Hrvatska, a Mango je najavio da će se kolekcija u budućnosti proširiti na dodatna tržišta izvan Europe.

PHOTOS BY: mango.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.