priscilla-du-preez-L3lznpRPZbI-unsplash

Ljubitelji zelenog načina života ovog vikenda mogu uživati u ZeGeVege festivalu

GREEN_300_listici_sredina

Dvodnevna zelena manifestacija

Glavni zagrebački trg ponovno će se zazeleniti ovog vikenda i to zahvaljujući ZegeVege festivalu. U dvodnevnoj manifestaciji svi vegani, ljubitelji održivog načina života i oni koji to žele postati moći će isprobati neke od najukusnije vege hrane, kao i slušati predavanja renomiranih gostiju.

Svi ljubitelji održivog i zelenog načina života napokon će doći na svoje jer ZeGeVeGe festival ponovno je u glavnom gradu. Od petka 23. rujna pa sve do subote 24. rujna na glavnom zagrebačkom trgu možete uživati u bogatoj i raznovrsnoj ponudi izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama, a bit će tu i edukacija kao i zabave.

Kako stoji na njihovim službenim stranicama, ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti. “Održivim načinom življenja unaprjeđujemo vlastito zdravlje te živimo punim plućima i mirne savjesti jer svojim životom ne škodimo drugim bićima. Održiv način življenja podrazumijeva prehranu namirnicama biljnog podrijetla, odijevanje odjeće od neživotinjskih materijala, korištenje proizvoda koji nisu testirani na životinjama, udomljavanje umjesto kupnje životinja, razvrstavanje otpada i štedljivo postupanje s energijom”, ističu organizatori.

Uz mnogobrojna predavanja i zanimljive goste, odlični sajam zdrave prehrane i predivnu energiju nema potrebe dodatno vas nagovarati da se pridružite ovom festivalu održivosti na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Program Festivala provjerite ovdje.

PHOTOS BY: Facebook, www.zegevege.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.