ainur-khakimov-HiwDy5grKwk-unsplash

Kupnja bicikala od Policije: Ovog puta licitacijska prodaja održava se u Međimurju

GREEN_300_listici_sredina

Svi putevi vode u Čakovec

U subotu, 9. listopada od 7:30 sati stanovnici Međimurske županije moći će put Čakovca gdje će se održati licitacijska prodaja bicikala. Za svega nekoliko kuna možete do svog ljubimca na dva kotača.

Najpraktičnije prijevozno sredstvo u gradu svakako je bicikl. Osim što smo s njime u svega nekoliko minuta prevezeni s jedne lokacije na drugu, s biciklom ne ostavljamo ugljični otisak. Mnogi kod kuće već imaju svog ljubimca na dva kotača, dok je drugima kupnja bicikla ili preskupa ili ju odgađaju za neki drugi mjesec. Dobre vijesti stižu iz Policijske uprave međimurske gdje su obavijestili kako će u subotu, 9. listopada 2021. godine organizirati licitacijsku prodaju bicikala i drugih predmeta.

Od 7:30 sati ujutro ovu će subotu građani Čakovca i okolnih mjesta imati prilike licitirati neki od ponuđenih bicikala koji će po pristupačnoj cijeni moći kupiti i odvesti kući. Ovo nije prvi put da Policijske uprave diljem Hrvatske organiziraju prodaju bicikala u gradovima. Za cijene od simboličnih pedesetak kuna na više, ali  i manje Međimurke i Međimurci mogu pronaći nešto za sebe. Licitacijska prodaja bicikala održat će u dvorištu Policijske uprave.

 

PHOTOS BY: Unsplash, zagrebacka-policija.gov.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.