261845015_1362535767534977_6122002143353687097_n

Kraljica Elizabeta lansirala vlastiti kečap proizveden od namirnica s njezine farme

GREEN_300_listici_sredina

Organski proizvodi za najskuplji kečap

Kraljica Elizabeta ovih je dana lansirala svoj kečap i smeđi umak koji se proizvodi na njenom imanju u Norfolku. Sve namirnice koje se nalaze u ovim popularnim umacima proizvode se upravo na njezinoj farmi.

Nakon lansiranja džina i piva, 96-godišnja kraljica Elizabeta koja ovaj tjedan slavi 70 godina otkako je na prijestolju, proizvela je i svoja vlastita dva umaka, od kojeg je jedan kečap, a drugi smeđi umak koje kraljica toliko obožava jesti. “Idealan za doručak ili u bilo koje dana”, stoji u opisu kraljičinog kečapa koji se proizvodi na njezinoj farmi Sandringham u Norfolku odkud dolaze i svi potrebni sastojci za ovaj svjetski popularni umak koji mnogima odlično odgovara uz razna jela, posebice krumpiriće i burgere koje navodno obožava i sama kraljica što ju je i potaklo da napravi svoj, organski kečap.

Osim rajčica, u kečapu kraljice Elizabete nalaze se i datulje, sok od jabuke i razni začini, dok je smeđi umak začinjen octom i također začinima. Kraljica već dugi niz godina njeguje svoju farmu i poznata je po tome da preferira organske proizvode sa svog imanja, a često i odsjeda u svojoj kući u Norfolku. Za organske umake najstarije kraljice morat će se izdvojiti pozamašan iznos jer za staklenu bocu od 295 grama kupci će morati izdvojiti 9 funti, što je otprilike 90 kuna.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.