Kontroverzni Andrew Tate ostaje u pritvoru. Ponovno mu se obratila Greta…

GREEN_300_listici_sredina

Za sve su krive kutije od pizze

Nakon što je kontroverzni influencer i bivši profesionalni kickboksač, Andrew Tate, uhićen u Bukureštu, tužitelji su objavili da će pod istragom biti do travnja, dok im je pritvor produljen za 30 dana.

Kontroverznom influenceru i bivšem profesionalnom kickboksaču, Andrewu Tateu, produžen je pritvor za 30 dana u Rumunjskoj zbog optužbi za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine, javlja Reuters.
Tužitelji su rekli da su braća Tate pod kaznenom istragom od travnja.

Komentirajući sudsku odluku, Tateov odvjetnik Eugen Constantin Vidineac rekao je novinarima: “Iz naše perspektive, nema osnove za poduzimanje ove najdrastičnije mjere.”

Podsjetimo, Tatea je rumunjska policija privela nakon bizarnog okršaja na Twitteru s klimatskom aktivisticom Gretom Thunberg.  Prvo joj je posvetio status u kojem poziva Thunberg da mu pošalje svoje e-mail adresu kako bi joj dostavio popis automobila te podatke koliko zagađuju okoliš.

Iako vjerojatno nije očekivao, stigao mu je Gretin odgovor u kojem mu se narugala. “Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na smalldickenergy@getalife.com”, napisala je Greta.

Presudila mu Greta?

Tate je potom objavio video u kojem ju je dodatno izvrijeđao, a potom podignuo kutiju pizze iz pizzerije Jerry’s iz Bukurešta rekavši da se te kutije ne mogu reciklirati. To je, kako navode rumunjski mediji, pomoglo istražiteljima da ga lociraju.

Nakon uhićenja, na njegovom je Twitter profilu objavljeno nekoliko statusa u kojima govori da je “Matrix poslao svoje agente” i “Matrix će vam reći samo ono što Matrix želi da vjerujete”.

Nakon uhićenja, u petak, Greta Thunberg ponovno je posvetila objavu Andrewu Tateu u kojoj mu je poručila: “Ovo se dogodi kad ne recikliraš kutije od pizze”.

PHOTOS BY: Instagram, Twitter / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.