Komičarka Ellen DeGeneres objavila dramatični video bujice koja guta sve pred sobom

GREEN_300_listici_sredina

Majka priroda nije sretna s nama

Nakon snažnih snježnih oluja, Americi su sada zaprijetile i neviđene poplave. Jedna takva trenutno se događa u Santa Barbari nedaleko od imanja voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres koja je s lica mjesta objavila video. Prijeti im ozbiljna evakuacija.

“Moramo biti bolji prema majci prirodi”, ovako je zaključila svoj dramatični video na društvenim mrežama komičarka i TV voditeljica Ellen DeGeneres. Naime, njezin se južni okrug Sante Barbare bori s po život opasnim bujicama. “Ovaj potok pored naše kuće nikada ne teče, nikada, a sada je vjerojatno oko dva metra visok i tu sigurno nije kraj”, istaknula je u videu u kojem se poziva na oprez.

DeGeneres se osvrnula i na smrtonosne poplave i povezana klizišta koja su pogodila Montecito prije pet godina na današnji dan, ubivši 23 osobe. “Ovo je ludo, na petu godišnjicu imamo neviđenu kišu”, izjavila je. Kako prenose strani mediji, nedugo nakon što je DeGeneres objavila video, lokalni dužnosnici za hitne slučajeve objavili su da je tamošnja cesta 101 sada zatvorena na više točaka, prekidajući promet koji ide prema sjeveru prema Santa Barbari, kao i promet koji ide prema sjeveru izvan okruga, a potpisana deklaracija o izvanrednom stanju bit će uskoro predstavljena nadzornicima. “Majka priroda nije sretna s nama. Svatko od nas mora dati svoj dio da nam bude bolje”, zaključila je DeGeneres.

 

PHOTOS BY: Unsplash, Instagram, Guliver image / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.