260758640_223419553257414_2003045688734464984_n

Kolajna je domaći brend ručno rađenih i ekološki prihvatljivih modnih dodataka za kućne ljubimce

GREEN_300_listici_sredina

Mezimci u trendu

Ako želite svom ljubimcu kupiti posebnu, ali i ekološki osviještenu ogrlicu, možda je upravo domaći brend "Kolajna" pravi odabir za vas... .

Kolajna” je hrvatski brand modnih dodataka za kućne ljubimce iza kojeg stoje dvije prijateljice koje se druže još od osnovne škole, Matea Bobić i Ana Marija Klak. Ove dvije kreativke dijele slične interese, a njihove se struke savršeno nadopunjuju i spajaju. Ana Marija je završila Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu, a Matea je završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji što im je pomoglo da skupa izrade cjelovitu i potpunu priču ovog branda.

Kolajna je dalmatinski naziv za ogrlicu, ali većina kupaca, kako kažu, interpretira taj naziv kao ko-lajna, odnosno kao-povodac, što im je popirilično simpatično jer im to nije bila prvobitna zamisao. Njihovi modeli ogrlica i vodilica za pse elegantni su i bezvremenski, a zahvaljujući mekanim mikrovlaknima udobni su pa ne bi trebali smetati vašem kućnom ljubimcu.

Proizvodi koje izrađuju dolaze u više boja i veličina, a svaka je ogrlica jedinstvena i personalizirana kako bi odgovarala željama kupaca. Ovi elegantni i ugodni modni dodaci izrađeni su od eko kože, a sve narudžbe zaprimaju putem facebooka, instagrama ili mail-a: infokolajna@gmail.com. Ako želite razgledati proizvode i kupiti ih uživo, to možete učiniti u dućanu Dog and Style u Zagrebu, a cijene proizvoda kreću se od 99 do 269 kuna.

PHOTOS BY: Facebook @Kolajna / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.