Untitled design (25)

Kao stvorene za ljetne zabave: Ovo su neke od najpovoljnijih svečanih haljina koje možete unajmiti na ASOS-u

GREEN_300_listici_sredina

Nema potrebe za kupovinom

U ponudi je trenutačno više od 300 modela odabranih iz popularnih internih linija ASOS Design, ASOS Edition i ASOS Luxe, a dostupne su i opcije posebnih veličina Curve, Petite i Tall.

S dolaskom toplog vremena službeno je otvorena sezona svečanih događanja i stoga ne sumnjamo kako ste u nadolazećim mjesecima pozvani na barem jedno vjenčanje, proslavu diplome, zabavu ili krštenje. Pripremajući se za ove prigode, mnogima od nas teško je odoljeti shoppingu jer imamo priliku nositi nešto glamurozniji, večernji stil, a naš će izgled ostati zabilježen na brojnim fotografijama. Međutim, koncept kupovanja novih komada za svaku važnu prigodu  može biti i veliko opterećenje za naš budžet, a uz to je i vrlo neodrživ.

Ipak, postoji način da isprobate novi look i pritom izbjegnete gomilanje nepotrebne odjeće u svom ormaru. Riješenje je, naravno, najam, a srećom se posljednjih mjeseci pokreće sve više platformi koje nude upravo ovu opciju. Nešto rjeđe viđamo da postojeći modni brendovi sami uvode ovaj koncept, no upravo je to prošloga tjedna napravio high street div ASOS. Udruživši snage s vodećom britanskom platformom za iznajmljivanje Hirestreetom, ASOS je svojim kupcima prvi put omogućio da uznajme odjeću za svečane prilike.

U ponudi je trenutačno više od 300 modela odabranih iz popularnih internih linija ASOS Design, ASOS Edition i ASOS Luxe, a dostupne su i opcije posebnih veličina Curve, Petite i Tall. Cijene ovih komada na ASOS-ovoj stranici kreću se do 317 eura, no na Hirestreetu ih je sada moguće unajmiti za dvadesetak eura. Odabrali smo 10 fenomenalnih haljina koje na ASOS-u možete unajmiti za 20 funti (23 eura), a kao stvorene su za ljetne proslave i zabave!

PHOTOS BY: ASOS / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.