Joga prostirke s domaćim potpisom su hit!

GREEN_300_listici_sredina

O ovom brendu se priča

Melon & Lime prostirke za jogu su puno više od alata za vježbanje, uz kupnju ovog milijenijalima prilagođenog proizvoda dobijete iskustvo. Tu su i besplatne vježbe koje dobijete putem aplikacije, asesoari koji će vašu vježbu učiniti još efikasnijom i još mnogo toga...

Kada su prvi put izašle na tržište s idejom za stvaranje Melon & Lime prostirki, Hrvatica Jelena Šangarelo i Slovenka Rebeka Vegelj nisu niti mogle zamisliti u kojem smjeru će se razvijati njihova brend priča. Inicijalno zamišljeno kao motivacija za ljude koji se žele istegnuti i vježbati, Melon & Lime prostirke su u međuvremenu postale dobar temelj za praksu i inspiracija. Na kraju su prostirke povezale s mobilnom aplikacijom koju korisnici imaju nadohvat ruke, a koja im omogućuje sve što im je potrebno za vježbanje. Tu je prostirka, hrpa vođenih joga i meditacijskih videa koji inspiriraju, a uz sve to Melon & Lime prostirka je dobila i svoj popratni merch. Dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje prostirke, traku za istezanje, ručnik za jogu i joga ciglicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melon & Lime (@melonandlimemats)

“Prije svega, željele bismo da na našu prostirku gledaš kao na svoj privatni feel-good kutak, a na Melon & Lime zajednicu kao na Self Love klub na koji uvijek možeš računati. Dobrodošla!” stoji u opisu ovog prijateljski nastrojenog brenda, čije dizajnerice nastoje svoj vedri duh prenijeti i na svoje korisnike i klijente.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melon & Lime (@melonandlimemats) on


Svaka Melon & Lime prostirka za jogu dolazi sa integriranom pametnom oznakom (NFC) koja služi kao ključ koji otključava aplikaciju ispunjenu inspirativnim videima. Kako biste mogli jogu prakticirati već u udobnosti svog doma, pri kupnji prostirke specijalizirani sadržaj je u potpunosti besplatan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melon & Lime (@melonandlimemats) on


U aplikaciji Me Time integrirano je 17 Flow joga vježbi, 4 položaja restorativne joge, 10 Pranayama vježbi disanja te 10 vođenih meditacija. Melon & Lime prostirke su ekološke i reciklirajuće, imaju besplatnu traku za pohranu i putovanja, dublju teksturu za još bolje prijanjanje, čvrstu mrežu između slojeva za bolje istezanje, pametnu oznaku koja otključava besplatnu Free Me Time aplikaciju, meka je i udobna te dodatno produžena s dužinom od 186 cm. Ove jako cool živopisne prostirke svakako potražite na Melon & Lime webshopu!

PHOTOS BY: Instagram, PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.