AAAABbkC8WXLiuG8QucV659JNugezLiYKxxrtH9EzIooW47Wx95POG8V_mqp3GWF4mvETl9wPXC9TdwXacMZS81vv-GMGftP

Jeste li već pogledali Netflixovu seriju o bogatstvu skrivenog noćnog života na Zemlji?

GREEN_300_listici_sredina

Noćne snimke koje oduzimaju dah

Night on Earth je dokumentarna serija u šest dijelova koja će vas svojim noćnim kadrovima ostaviti bez teksta.

Jeste li ikada razmišljali o tome što životinje rade u svojim prirodnim staništima kada sunce zađe? Netflixova dokumentarna serija “Night on Earth” učinit će svakog gledatelja obožavateljem dokumentaraca o prirodi nakon što vidi jasnoću mjesečine, termalne slike i kamere pri slabom osvjetljenju u punoj boji koje snimaju neviđene trenutke koji oduzimaju dah diljem svijeta. Britanska dokumentarna serija o prirodi od šest dijelova ima revolucionarne tehnike kamere koje otkrivaju prirodu koju nikada nisu mogli vidjeti noću pri savršenom svjetlu. “Night on Earth” oduševljava s bizarnim životinjama koje pred ovim kamerama imaju posebno značenje, posebice noću. Poput drugih dokumentarnih filmova i serija, i u ovoj su velike i male životinje izazvane pred sve češćim nepredvidivijim klimatskim uvjetima, godišnjim dobima kao i grabežljivcima i preživljavanju u noći.

Kroz naraciju nagrađivane glumice Samire Wiley, poznate po ulogama u seriji “Narančasta je nova crna” i “Sluškinjina priča”, otkrivamo koje su sve inovacije korištene u snimanju i koje vidimo pred našim očima. Samirino pripovijedanje dodaje dramatičnu dubinu koja se savršeno nadopunjuje zadivljujuću kinematografiju. Ova fantastična serija započinje u afričkoj savani scenama lavice koja se bori s gnuom, blistavim škorpionima koji ubadaju miševe, mladuncima lavova koji maltretiraju nilskog konja i dikobrazom koji zabada iglu u nos jednog gladnog lava. U peruanskoj pustinji cvjetovi kaktusa cvjetaju noću sa šišmišima koji koriste nektar kao izvor hrane. Mladunci tuljana na meti su morskih lavova i vampirskih šišmiša koji se razbacuju po stijenama na peruanskoj obali. To sve možemo vidjeti samo u prvoj epizodi, stoga je pravo vrijeme, ako već niste, da upalite Netflix i uživate u ljepotama noćnog svijeta flore i faune.

PHOTOS BY: Netflix, imdb / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.