christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash

Jeste li već otkrili veganski katalog? Radi se o tražilici koja nudi sve veganske proizvode u Hrvatskoj

GREEN_300_listici_sredina

Uključujući i veganska jela u restoranima

"The vegan catalog" autora Hrvoja Lončara je internetska tražilica koja će veganima i onima koji to tek postaju olakšati svakodnevnicu. Naime, u tražilicu upišete željeni proizvod, a ono vam izlista sve veganske inačice po trgovinama i s odgovarajućom cijenom. Vrijedi i za restorane.

Ako tek krećete u svijet veganstva ili pak možda niste sigurni jesu li neki proizvodi uistinu veganski, od sad ih možete provjeriti u katalogu dostupnom na Internetu. “The Vegan Catalog” zahvaljujući svojoj tražilici funkcionira vrlo jednostavno. Vi upišete željeni proizvod, a on vam izlista ako je zaista veganski. Primjerice, upišete majoneza, a zatim vam izlista sve majoneze s napomenom u kojoj se trgovini može naći i istaknutom cijenom.

Osim proizvoda iz trgovina, ovaj katalog ima i bazu domaćih restorana i jela koja su uistinu pripremljena od biljnih proizvoda. Autor kataloga je Hrvoje Lončar. “Projekt je potpuno nekomercijalan, ne naplaćujem upis i prikaz proizvoda. Jedini novci u igri su moji; oni kojima plaćam servere i domene na kojima je aplikacija”, izjavio je autor kataloga, koji je vrlo brzo naišao na pozitivne komentare za svoj korisni katalog, koji će vjerujemo, mnogi koristiti.

PHOTOS BY: Unsplash, screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.