Jeste li čuli za Mini Rodini? Dječji sustainable brand je stigao u Hrvatsku

GREEN_300_listici_sredina

Skandinavska moda

Dječji concept store u zagrebačkoj Deželićevoj ulici Ne.Ne.Ne, bogatiji je za još jednu robnu marku. Rodini Mini je jedan jako cool brend dječje odjeće

Ponudu multibrend trgovine Ne.Ne.Ne. dodatno je obogatila najnovija kolekcija švedskog brenda dječje odjeće Mini Rodini, poznatog po jedinstvenoj interpretaciji i dizajnu te načinu obrade materijala. Po čemu je ovaj brend toliko specifičan? Odjeća je načinjena od recikliranog pamuka i organskih materijala, uz poštovanje najviših etičkih i ekoloških normi. Brand Mini Rodini poznat j po šarenim ilustracijama i živahnom dizajnu. Brand je nastao s vizijom kako bi trebala izgledati odjeća koju djeca vole nositi, bez narušavanja socijalnog i okolišnog aspekta proizvodnje, a što ujedno predstavlja i samu srž brenda. Misija brenda je promijeniti „brzu modu“ te smanjiti postotak negativnog utjecaja na okoliš koju stvara proizvodnja odjeće.

Dizajnerica i vlasnica Cassandra Rhodin poznata je švedska je ilustratorica i majka koja odjeću stvara kako bi potaknula dječju maštu i razigranost i istovremeno osvijestila važnost korištenja održivih prirodnih materijala. Svaki komad odjeće iz Mini Rodini kolekcije posebno je osmišljen kako bi odgovarao različitim dječjim osobnostima, raspoloženju i kreativnosti, pa je tako u novoj Mini Rodini kolekciji moguće pronaći majice dugih rukava, hlače i haljine sa zanimljivim printevima i likovima koje zahvaljujući jarkim bojama potiču djecu da budu potpuno svoji.

Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po specijaliziranom asortimanu odjeće te vlastitom odskače od uobičajene ponude pružajući najkvalitetniji izbor za najmlađe. U ponudu multistorea uključeni su samo brendovi fokusirani isključivo na održive i materijale organskog podrijetla te ekološku proizvodnju odjeće.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.