Snapinsta.app_1080_332525988_609054397732242_6575242327916420055_n

Jer najgore ti se sekirat: Preslatke šalice domaćeg brenda koje želimo sad i odmah

GREEN_300_listici_sredina

Zovu na još

Proljeće donosi mnogo promjena. Od proljetnog čišćenja, do svježe i nešto lakše garderobe, sadnju bilja pa sve do onih sitnih detalja koji čine život ljepšim. Šalica kave jedan je od njih. Vjerujemo da je mnogima od vas važno kako započinjete dan, a uz ove preslatke šalice domaćeg brenda "la.pjat" barem ćete na trenutak u mašti otputovati na neko ljepše mjesto. Jer, najgore ti se sekirat, zar ne?

Ne znamo zašto, ali kava je uvijek nekako finija ako je ispijaš u šalici po guštu. Neki će birati one nešto manje, neki šalice u koje stane i litra kave, a drugima je važan onaj estetski moment. Upravo ovu treću kategoriju izvrsno ispunjavaju šalice brenda za ručno rađenu kreamiku “la.pjat”. Brend je pokrenula Ivana iz Splita i u vrlo kratkom roku dobila obožavatelje i vjerne kupce.

Kako i ne bi kad ove preslatke šalice jednostavno zovu na još. Na još kave, ali i na još takvih šalica jer svaka ima genijalan citat kroz koji je lakše ići u dan. “Najgore ti se sekirat, Malo mi za sriću triba, Lipi moj živote, Samo ljubav, Mater, Vrag odnia prišu, Gušti su gušti”, samo su neki od zanimljivih poruka istaknutih na šalicama za čiju dostavu ćete čekati nekih desetak dana. Na službenim Instagram stranici brenda naći ćete onu koja je vama po guštu, a kako stoji u informacijama, vlasnica nove narudžbe za šalice otvara kroz koji mjesec. Taman da po ljeti s novom šalicom uživate na nekoj terasi, balkonu ili oni nešto sretniji, prvi red do mora.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.