pexels-daria-shevtsova-916339

Iskoristi vikend i prenamjeni nepotrebne stvari iz garaže i tavana u ljetnu oazu za uživanje

GREEN_300_listici_sredina

Besplatni namještaj u svega nekoliko koraka

Ovog vikenda zaključujemo naš izazov započet prije 21 dan, baš onoliko dana koliko je potrebno kako bismo stekli dobre navike. Zadnji zadatak nagnat će vas da postanete pravi mali majstori u vašem domu i da neiskorištene stvari s tavana ili garaže pretvorite u nešto novo i praktično.

Ovaj vikend bit će točno 21 dan otkako smo vas na Dan planeta Zemlje pozvali da svaki tjedan s nama sudjelujete u izazovu ne bi li time stekli zelene navike, a upravo je toliko dana potrebno kako bi se stekle one dobre navike i ponijele u svakodnevicu. Pred nama je predzadnji vikend prije lipnja, temperature su sve veće, a bivanje u prirodi sve više nas mami. Pravo je vrijeme da ako još niste da sebi organizirate prostor u vrtu ili na balkonu i pretvorite ga u svoju oazu cvijeća, biljaka, jednostavno rečeno mjesta za uživanje.

Uz svega malo truda i mašte svaki stari predmet u vašem domu može biti ponovno upotrebljen u neke nove svrhe. Odličan primjer su drvene palete koje se doista mogu pretvoriti u bilo koji praktični namještaj u kući ili vrtu. Umjesto da kupujete nove police za biljke, set za sjedenje na balkonu ili vrtu ili čak praktični namještaj u kući, ovaj vikend budite dio upcycle izazova. Sve što vam je potrebno su palete, alat, nešto boje i puno mašte i kreative. Mi vam donosimo nekoliko ideja na koji sve način možete prenamijeniti drvene palete, a možete ih pronaći ovdje. Stoga, uključite članove obitelji ovog vikenda i napravite pravu malu radionicu izrade namještaja. Vaše rukotvorine podijelite s nama oznakom Instagram profila Green Hrvatska kao i s hashtagom #greennavike. Veselimo se vašim fotografijama i usvojenim zelenim navikama.

PHOTOS BY: Unsplash, Instagram, Pexels, PixaBay / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.