277404617_655362705580426_4534971954764565447_n

Imate doma staru bocu ili plastičnu zdjelu? Donesite je u Tratinsku 78 i napunite zemljom i sjemenjem!

GREEN_300_listici_sredina

ReciKLIJAJ

S obzirom na to da Biljkoborci nikad ne miruju i stalno traže kako ovaj planet učiti još zelenijim, uz akciju „TUTTI INSJEME” daju plastici i otpadu novi izgled. U njihov novi dućan donesite boce i posudice koje ste namjeravali baciti, a oni će ih obogatiti darovanom zemljom i sjemenom.

U subotu, 30. travnja, Biljkoborci slave preseljenje u novi prostor (Tratinska 78, Zagreb) uz zanimljivu akciju naziva TUTTI INSJEME. Sve što trebate je pojaviti se na adresi između 10 i 14 sati u subotu i sa sobom donijeti jednu rabljenu ambalažu. Može to biti dio plastične boce, posudica iz dostave, stara čašica za kavu ili slično. Biljkoborci će je obogatiti darovanom zemljom i sjemenom te podijeliti s vama sve savjete za uspješnu sjetvu.

Kako nam otkrivaju, preseljenje u novi prostor opet je bio pravi konceptualni izazov te su se i ovog puta trudili iznova iznenaditi posjetitelje, vizualno i konceptualno. Sami su sve osmislili i projektirali, a vrijedne biljkoborske ruke Luke, Stjepana i Franke udružile su snage i izgradile pravu zelenu oazu – za sve njihove biljke i posjetitelje.

Kao što smo rekli, posjetite novootvoreni dućan na adresi Tratinska 78 u Zagrebu, 30. travnja između 10 i 14 sati. Biljkoborci su za vas priredili pravu malu poslasticu. Čekaju vas uz glazbu, grickalice i osvježavajuća pića, a vi ne zaboravite donijeti staru ambalažu. Postoji li bolji način da se zaokruži subotnji odlazak na (Trešnjevački) Plac?!

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.