66626674_272464750376616_7054274549139771420_n

Hrvatska eko suvenirnica prodaje ručno rađene proizvode lokalnih umjetnika i ne koristi plastiku

GREEN_300_listici_sredina

Dobrodošli u More

More nije samo još jedna suvenirnica, ona je više od toga. Potiče svoje kupce na razmišljanje o svim stvarima koje možemo učiniti u našim životima kako bismo napravili male, ali značajne promjene.

Prekrasna eko suvenirnica More je trgovina bez plastike i ekološki prihvatljiva trgovina smještena u srcu Dioklecijanove palače u Splitu. Ideja trgovine je nuditi pažljivo odabrane autentične i originalne ručno rađene hrvatske proizvode te podići svijest o problemima okoliša, a posebno o onečišćenju plastikom.

Suvenirnica podržava lokalne umjetnike, dizajnere i obrtnike čiji je rad u skladu s prirodom. “Mislimo da je svaki mali korak bitan, a zašto ne bismo počeli s izbjegavanjem plastike u svakodnevnom životu i odabirom održivih i organskih proizvoda”, kažu iz suvenirnice.

U svojoj ponudi imaju nišne premium brendove, originalne i zanatski proizvedene artikle koji su autentični. Proizvod su izrađeni od prirodnih materijala, a u svojoj ponudi imaju svijeće, kuhače, keramičke šalice, slike, dekorativne predmete, prostirke od prirodnog lana, knjigu s receptima, prirodnu kozmetiku, unikatna i ručno rađena nalivpera i još mnogo toga.

Eko suvenirnicu MORE možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

PHOTOS BY: Eko suvenirnica MORE / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.