Greta Thunberg brutalno spustila kontroverznom Andrewu Tateu: ‘Nađi život’

GREEN_300_listici_sredina

Lavina reakcija

Influencer i nekadašnji profesionalni kickboksač, Andrew Tate, svojom je objavom na Twitteru pokušao podbosti klimatsku aktivisticu Gretu Thunberg. Njen odgovor na provokacije izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a rat se, izgleda, nastavlja.

Klimatska aktivistica Greta Thunberg brutalno je odgovorila kontroverznom Andrewu Tateu na provokacije na Twitteru. Ovaj nekadašnji profesionalni kickboksač prije nekoliko dana obratio se direktno Greti s ovom porukom: “Molim te da mi pošalješ email adresu kako bih ti mogao poslati listu svoje kolekcije automobila, kao i specifikacije koliko oni zagađuju okoliš“, napisao je Tate.

Dodao je kako ima Bugattija i dva Ferrarija te da je to tek početak Iako vjerojatno nije očekivao, stigao mu je Gretin odgovor u kojem mu se narugala. “Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na smalldickenergy@getalife.com”, napisala je Greta.

Međutim, kontroverzni Tate nije se zaustavio pa joj je posvetio još jednu objavu na Twitteru. “ Hvala ti što si preko svoje adrese e-pošte otkrila svima da imaš mali penis. Cijeli svijet se pitao. I slažem se da si trebaš pronaći život“, poručio joj je. Objavio je i video u kojem se dodatno obrušio na Thunberg rekavši da se tek sada oglašava „jer su njegovu objavu prenijeli mainstream mediji, iako to ne radi često“.

“Napisala mi je svoju adresu e-pošte, ihavesmalldickenergy. Zašto si stavila takvu adresu? Čudno. Ne želim pogađati kojeg je ona spola. Nisam ja ljut na Gretu. Ona ne shvaća da je dio globalne matrice i misli da radi dobro. Netko ju je posjeo i naveo da uvjerava ostatak svijeta da je u redu da vas vaše vlade porezima odvode u siromaštvo i to sve kako biste zaustavili toplinu sunca”, nabrojao je u video dodavši da ju je prozvao, a da je ona potom „uposlila svoje botove da komentiraju i lajkaju njezin retweet“.

“I ja bih sada trebao naučiti nekakvu lekciju iz toga da ona ima adresu smalldickenergy? Dobro došli u novu epizodu klaunovskog šoua“, zaključio je Tate. Iako sam tvrdi da se ne oglašava često, konstantno puni medijske naslovnice svojim kontroverznim istupima.

Poznat po mizoginim komentarima, pet godina nije bio na Twitteru. Nedavno su mu zabranjeni i YouTube, Instagram i Facebook, a za njegov povratak na Twitter zaslužan je novi vlasnik, Elon Musk, kojemu je Tate posvetio svoju prvu objavu. Podijelio je video iz aviona i napisao: „Odlučio sam otići u Kaliforniju i reći Elonu Musku da je legenda“.

Gretin odgovor na provokacije ubrzo se proširio društvenim mrežama izazivajući lavinu reakcija. “Želio bih prijaviti mrtvo tijelo Andrewa Tatea“, napisao je jedan od korisnika. “Greta Thunberg naelektrizira publiku nokautom u prvoj rundi Andrewa Tatea”, komentirao je glumac Billy Baldwin. Njena objava sada ima 2,3 milijuna oznaka sviđa mi se i više od 86 tisuća reakcija

PHOTOS BY: Twitter, Instagram, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.