Greenhabits Instagram filter pogledalo više od 150.000 korisnika! Hvala vam!

GREEN_300_listici_sredina

Zelena obećanja

Ponovno smo vam dali izazov, a vi ste nas ponovno oduševili! Naš Greenhabits filter zavladao je Instagramom, a mi smo preponosni na sve vas koji ste sudjelovali i dali svoje zeleno obećanje.

U povodu Dana planeta Zemlje zamolili smo vas da sudjelujete u našem zelenom izazovu te da kroz Greenhabits Instagram filter, koji se nalazi na našem profilu, izaberete što ćete pokloniti planetu. Filter je izazvao golem interes publike, a nama je izuzetno drago što vas je toliko na taj dan dalo svoje obećanje. Naravno, obećanje planetu možete dati svaki dan jer naš izazov nije trajao samo na Dan planeta Zemlje. I dalje ga možete pronaći na našem profilu kada vam ponestane ideja za neko novo eco-friendly djelo.

Greenhabits filter vidjelo je više od 150.000 Instagram korisnika, a među njima bila su i neka poznata lica…

Pjevačica Nika Turković
Dizajnerica i influencerica Lidija Lešić
Dizajnerica nakita i dekoraterka seta Anita Dujić
TV voditeljica i vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović
TV voditeljica Marijana Batinić

Dogovor je bio da se obećanje mora ispuniti, a ekipa iz Green.hr-a svoje je obećanje ispunila. Udružili smo snage s udrugama Zasadi stablo, ne budi panj i Vestigium. Našli smo se ispred društvenog centra udruge Vestigium, koji se nalazi na području gradske četvrti Vrbani, a služi kao multifunkcionalni prostora gdje se provode razne inicijative građana za razvoj lokalne zajednice. Tamo smo pomogli pokupiti otpad sa zelenih površina, a zatim se zaputili u dvorište osnovne škole na Vrbanima gdje smo pod stručnim vodstvom predstavnice iz udruge Zasadi stablo, ne bud panj zasadili mlade sadnice, lukovice i sitno bilje. Iako na prvu se čini kao jako malo djelo, mi smo se na kraju dana osjećali sretno i ispunjeno. Dokaz je to da čak i jednostavna radnje poput sadnje biljaka imaju jak učinak i da malim promjenama možemo doći do velikih.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.