Green River Festival na Savi

GREEN_300_listici_sredina

Na savskom nasipu konačno zabava, koncerti i brojne radionice

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Ako volite boravak na zelenim površinama savskog nasipa, ne smijete propustiti Green River Festival koji se uskoro otvara kod Hendrixovog mosta.

Želite li se zavaliti u solarnu ležaljku, rashladiti solarnim tušem, chillati uz fine koktele, dovesti klince na jednu od kreativnih radionica i guštati u nastupima bendova na solarnoj pozornici te usput nabaciti ljetnu boju, svratite na savski nasip, kraj Hendrixovog mosta od 20.8. do 20.9. Udruga Priroda za sve priprema edukativne i zabavne sadržaje uz rijeku. Kompletan Green River Festival opremljen je predmetima od recikliranih materijala, koje su izradili mladi entuzijasti i inovatori, kao i članovi Udruge.

Zagreb je nekada bio poznat po svojim riječnim kupalištima, a želja organizatora je spojiti jučer i danas uz dodatak sutra pa će tako oživjeti i običaje nekadašnjeg kupališta uz tada popularne kartaške igre šnaps i preferans, plesnjake i VR kutak s projekcijama. Uz niz dodatih sadržaja, posjetitelji se mogu opustiti na solarnim klupama i uživati u suncu dok za djecu pripremaju radionice, crtaone, mozgaonice te svima dobro poznate igre bez granica.

Poseban dio programa namijenjen je poznatim ženama koje svojim radom i entuzijazmom ostavljaju trag u našoj svakodnevici te će gošće svoje zanimljive i inspirativne priče podijeliti s publikom. Uz sve ove sadržaje ne treba zaboraviti ni zelene površine uz savski nasip koji posjetiteljima pružaju brojne mogućnosti za zabavu i sportske aktivnosti.

PHOTOS BY: PR foto / Sva prava pridržana

Nemoj pozeleniti, jer je stigao još jedan mail.

Prijavi se na ovaj newsletter i okreni novi list! 

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2021 © Sva prava pridržana GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.