IMG_2394

Green River Festival na Savi

GREEN_300_listici_sredina

Na savskom nasipu konačno zabava, koncerti i brojne radionice

Ako volite boravak na zelenim površinama savskog nasipa, ne smijete propustiti Green River Festival koji se uskoro otvara kod Hendrixovog mosta.

Želite li se zavaliti u solarnu ležaljku, rashladiti solarnim tušem, chillati uz fine koktele, dovesti klince na jednu od kreativnih radionica i guštati u nastupima bendova na solarnoj pozornici te usput nabaciti ljetnu boju, svratite na savski nasip, kraj Hendrixovog mosta od 20.8. do 20.9. Udruga Priroda za sve priprema edukativne i zabavne sadržaje uz rijeku. Kompletan Green River Festival opremljen je predmetima od recikliranih materijala, koje su izradili mladi entuzijasti i inovatori, kao i članovi Udruge.

Zagreb je nekada bio poznat po svojim riječnim kupalištima, a želja organizatora je spojiti jučer i danas uz dodatak sutra pa će tako oživjeti i običaje nekadašnjeg kupališta uz tada popularne kartaške igre šnaps i preferans, plesnjake i VR kutak s projekcijama. Uz niz dodatih sadržaja, posjetitelji se mogu opustiti na solarnim klupama i uživati u suncu dok za djecu pripremaju radionice, crtaone, mozgaonice te svima dobro poznate igre bez granica.

Poseban dio programa namijenjen je poznatim ženama koje svojim radom i entuzijazmom ostavljaju trag u našoj svakodnevici te će gošće svoje zanimljive i inspirativne priče podijeliti s publikom. Uz sve ove sadržaje ne treba zaboraviti ni zelene površine uz savski nasip koji posjetiteljima pružaju brojne mogućnosti za zabavu i sportske aktivnosti.

PHOTOS BY: PR foto / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.