_14A9956

GREEN.HR na omiljenom zagrebačkom ljetnom festivalu

Zabava uz brigu za okoliš

Zagrebački plato Gradec ponovno je postao hit mjesto za druženje. Otvoren je Baš Naš festival u Klovićevim dvorima, a otvorenju je nazočio i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević koji je uputio pohvale za Green.hr-ov korner.

Ljetna festivalska sezona u Zagrebu već tradicionalno počinje s otvorenjem Baš Naš festivala, a brojni posjetitelji jedva su dočekali zabavu, koncerte i odličnu street food ponudu na najljepšoj pozornici u gradu. Od 8. do 27. lipnja posjetitelje će zasigurno razveseliti nastupi Vojka V, Nene Belana & The Fiumensa te Cubisma, a mogu očekivati i brojne goste iznenađenja.

Na otvorenju brojnu je publiku rasplesao Ante Gelo band uz pratnju izvrsnih pjevača Alena Đurasa i Ive Ajduković, a omiljeni ljetni festival posjetili su i brojni poznati: Rene Bitorajac, Nevena Rendeli Vejzović, Mirna Maras, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Marko Petrić, Marin Medak, Andrea Andrassy, Nina Mia Čikeš i brojni drugi. Od 8. do 27. lipnja na samom krovu grada, dobru zabavu i poseban gastro doživljaj garantiraju vrhunska ponuda street food specijaliteta, nagrađivani barmeni sa svojim recepturama omiljenih ljetnih pića, nastupi poznatih DJ-a, te dugo očekivani koncerti. Tijekom 20 dana, ova će lokacija biti najzabavnije mjesto za izlazak nakon posla, druženje u opuštenoj atmosferi uz slasne zalogaje ili večernji izlazak uz zvukove, mirise i okuse ljeta.

Znamo da ste se jedva čekali opustiti na ovakvim događanjima, ali to nije razlog da zaboravite na svoje zelene navike. Velika okupljanja generiraju i velike količine otpada, ali ne moramo iza sebe ostavljati prazne čaše ili boce kako bismo se zabavili. Zahvaljujući Green.hr korneru, možete i dalje biti savjesni prema okolišu dok istodobno uživate u svemu što nudi ovaj vrhunski festival.

Na platou Gradec pronaći ćete kante za reciklažu u koje možete ubaciti plastiku, staklo i papir. Prilikom dolaska na Baš Naš festival, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević zastao je na korneru te imao samo riječi pohvale za našu zelenu inicijativu.

U rooftop barovima, chill zonama, najljepšoj vrtnoj oazi i odličnoj gastronomskoj ponudi posjetitelji će moći uživati svakog dana do 27. lipnja. Sva događanja i koncerti na Baš Naš festivalu besplatni su za posjetitelje, a informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i osnivač platforme Green.hr Vinko Filipić

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.