Grad Zagreb dijeli besplatne vrećice za miješani otpad: Evo koji kvartovi dobivaju svoje za narednih 6 mjeseci

GREEN_300_listici_sredina

Provjerite raspored

Uz predočenje računa Zagrebačkog holdinga izdanog na adresu i uz osobnu iskaznicu, stanovnici Hrelića, Jakuševca i Mičevca ovog će vikenda moći podignuti svoje besplatne nove vrećice za miješani komunalni otpad. Bit će to šestomjesečna zaliha vrećica koju svakako ne treba propustiti preuzeti.
Ovog vikenda Grad Zagreb će podijeliti vrećice koje će od 1. listopadu biti u opticaju za razvrstavanje miješanog otpada, a kvartovi koji će ih dobiti besplatno su kućanstva s područja mjesnih odbora Hrelić, Jakuševec i Mičevec i to za razdoblje od sljedećih 6 mjeseci. Građani će moći preuzeti 100 besplatnih vrećica (4 x 20 L / tjedno za svako kućanstvo, odnosno 10 paketa s po 10 vrećica za miješani komunalni otpad) na 4 lokacije tijekom vikenda od 8 do 13 sati:

Subota, 24.9.2022.: 
Karla Metikoša 2, sjeverna strana zgrade uz Hrvatsku lutriju
MO Hrelić, Sv Mateja 93

 
Nedjelja, 25.9.2022.:

MO (DVD) Jakuševec
NK MičevecVrećice se dijele uz predočenje računa Zagrebačkog holdinga izdanog na adresu unutar MO Hrelić, Jakuševec ili Mičevec i uz osobnu iskaznicu koja odgovara podatcima s računa. Vrećice se dijele za kućanstvo na koje glasi račun. Vrećice će biti moguće i naknadno preuzeti u poslovnici Zagrebačkog Holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41.

PHOTOS BY: Grad Zagreb / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.