Genijalne eco-friendly četke za kosu dolaze iz Hrvatske!

PRESS

Treba pročešljati loše proizvode za kosu

Osluškujući potrebe ljudi današnjice, Noelle je oduševio već nekoliko puta - što izvrsnim proizvodima, što sjajnim kampanjama sa snažnim porukama!

Kad govorimo o profesionalnoj njezi kose, uglavnom razmišljamo o regeneratorima, maskama, šamponima i serumima. No nijedna frizura neće biti postojana, a kosa lijepa i zdrava ako zanemarimo kvalitetu četke za kosu. Posljednjih nekoliko godina na tržištu su se pojavile detangler četke za kosu koje su u svega nekoliko mjeseci postale hit, i to s valjanim razlogom. Ove iznimno popularne četke za kosu lagano i nježno rasčešljavaju te je na taj način održavaju zdravom i podatnom.

Hrvatski brand, Noelle, uglavnom svima poznat po kvalitetnim make up kistovima i sličnim dodacima za šminkanje, upravo je detangler četke za kosu ubacio u svoju ponudu…ali ove četke zaslužuju ipak još koji redak. Jer ove četke pričaju jednu zeleniju priču i oko ovih četki treba napisati jednu zeleniju priču.

O čemu se točno radi?

Imajući na umu ubrzan način života te činjenicu da je kosa izrazito osjetljiva na tjelesne i klimatske promjena, Noelle kreativni tim predstavio je 3 vrste četku koje se razlikuju dizajnom i bojom, ali ne funkcionalnošću. Uz sve to, vodeći se zelenijim poslovanjem i odgovornim marketinškim potezima, ovo je zapravo kolekcija eko četki izrađena je prema najvišim ekološkim standardima. Naime, baza je napravljena od posebno obrađenog kukuruznog škroba, a iglice su s njom čvrsto povezane bez upotrebe ljepila! Također, ovim je načinom proizvodnje znatno smanjeno oslobađanje ugljičnih spojeva u atmosferu što ove vesele četke u bojama čini i je eco-friendly i reciklabilnim! U prijevodu, ove se četke mogu u potpunosti razgraditi za 5 godina ako ih se ispravno reciklira!

Ove must have četke za kosu su fleksibilne, ali su opet, zahvaljujući čvrstim iglicama posebno prilagođene raspetljavanju svih tipova kose bez oštećivanja! Spiralni oblik baze omogućuje četki da odlično prianja uz tjeme i zahvati što veću površinu, a pritom ti i pruži masažu vlasišta te potakne prokrvljenost.

Osim što je odlična za tvoju kosu i vlasište, izvrsna je i za okoliš! Kupuješ ju već danas?

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.