257230964_1036409977145432_8539540936887325715_n

Francuski brend Saint Laurent na tržištu ima i svoj prvi električni bicikl luksuznog dizajna

GREEN_300_listici_sredina

Luksuzan i održiv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pariški brend poznat po modi i kozmetici od sada ima i svoj električni bicikl nalik motociklu u čiji će se dizajn zaljubiti mnogi ljubitelji jurilica na dva kotača.

Francuski brend mode i kozmetike Yves Saint Laurent udružio se s američkom tvrtkom SUPER73 kako bi napravili električni bicikl elegantnog dizajna i prvog s potpisom YSL-a. Kombinirajući moderne performanse i klasičnu estetiku, ovaj luksuzni električni bicikl u potpunosti je crne mat boje, ima prilagođena sjedala i ručke, crni lanac i jedno prednje svjetlo, a sve je naravno upotpunjeno detaljima poznatog brenda YSL. 

Novopredstavljeni bicikl temelji se na već ranije usvojenim tehnologijama SUPER73-S2, ali ima dizajnerske utjecaje pariške modne i kozmetičke tvrtke. Novi je električni bicikl dizajnirao Anthony Vaccarello, koji je kreativni direktor YSL-a od 2016. godine. Model ovog održivog bicikla inspiriran je klasičnom američkom motociklističkom kulturom, sa sjedalom u stilu tzv. cafe racera i električnom baterijom koja izgleda kao spremnik za gorivo. E-bicikl pokreće istosmjerni motor montiran na stražnji dio, s 2000 vata vršne snage koja će omogućiti najveću brzinu od 28 mph. Osim toga, kompatibilan je s iOS i android uređajima za pametno uparivanje putem mobilne aplikacije SUPER73. Ovaj e-bicikl S2 dostupan je u ograničenim količinama pa će najbrži i oni “dubljeg džepa” luksuznu jurilicu odgovornu prema okolišu za nju morati izdvojiti 6500 dolara. Proizvedeno ih je 50 pa će pola biti prodano u SAD-u, a pola na europskom tržištu. 

PHOTOS BY: Instagram, yls.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.