119115205_797789864093856_4274458624887609905_n

Domaća pjevačica zablistala u haljini staroj više od 40 godina i poslala predivnu poruku

GREEN_300_listici_sredina

Haljina koja nosi priču

Da održivost može izgledati sjajno, dokazala je to i pjevačica Danijela Martinović koja je za nedavni događaj odabrala haljinu koja je ranije donirana u socijalnu zadrugu Humana Nova i stara je više od 40 godina.

Sve je više zvijezda koje za pojavljivanje na crvenim tepisima posežu za odjevnim kombinacijama koje su ili već ranije nosili ili su napravljene od eko materijala, ali i onim vintage kreacijama. U ovom ekološki osviještenom trendu ne kaskaju za stranim zvijezdama ni one naše. Za jednu takvu vintage kreaciju ovog se vikenda odlučila i pjevačica Danijela Martinović na dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža.

Splićanka je na svečanoj večeri u zagrebačkom HNK-u  bila jedna od prezenterica, a za tu je prigodu odjenula crnu haljinu koja je ranije donirana u socijalnu zadrugu Humana Nova i kako tvrdi glazbenica, stara je oko 40 godina. “S unutarnje strane haljine rukom je našiveno krzno velikim nejednakim, malo grubim šavovima što joj je dalo na posebosti. Ne znam tko ju je nosio, za koju prigodu i kada, ali ja sam se sinoć osjećala posebno osjećajući da je netko jednom imao sasvim posebne trenutke u njoj – kao i ja sinoć. Jednom će je netko ponovo obući i možda nikada neće znati da sam ostavila među nitima te divne baršunaste haljine komadić sebe koji će je obgrliti dok u njoj jednom nekome bude koračala”, napisala je Danijela na svom Instagram profilu gdje je podijelila fotografiju svog outfita iza kojeg stoji posebna, ali i održiva priča.

PHOTOS BY: Instagram @danijelamartinovicofficial, Instagram @barbara.repe / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.