DIY projekt: Kako iskoristiti staklenu bocu?

Mali trikovi za dom

Reuse pokret jača u posljednjih nekoliko godina. Baš zato smo primijetili koliko simpatično mogu izgledati stakene boce kao dekorativni ukrasi u kućanstvu

Plastika je out, reusable je in! U slučaju bočica naglasak ćemo uvijek staviti na staklu koje je praktično, moderno i uz to je podloga za savršene ideje. Baš zato su staklene bočice omiljene među kreativcima. Prvo što biste mogli pomisliti je da se iz njih pije, no mašta nas može odvesti u puno različitih smjerova. Zašto ne biste praznu bocu piva ili vina pretvorili u prekrasnu dekoraciju vašem domu? Vaš je izbor želite li naljepnice skinuti ili ne, jer one nekad mogu dati poseban šarm, osobito ako se radi o nekoj kultnoj vrsti pića.

Osim praznih staklenih boca, za izradu jedinstvenih vaza trebat će vam i pištolj za vruće lijepljenje, traka za označavanje, markeri i škare. Da biste kvalitetno obojali bocu koja će zadržati kolorit, prije samog farbanja potrebno ju je poprskati fiksatorom te pustiti da se osuši. Kako biste bocu ukrasili ornamentima, pustite mašti na volju i poigrajte se s vezanjem konaca oko boce. Za različite ideje inspirirajte se uz video!

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.