DSC_2730

Brend Čudesna šuma izrađuje unikatne poklone koje ćete poželjeti naći ispod bora

GREEN_300_listici_sredina

Čudesne biljke za svakoga

Ako još niste smislili poklon za svoje najbliže, možda je upravo terarij s biljkama pravi odabir. Domaći brend Čudesna šuma izrađuje prekrasne biljne suvenire koje bi svatko poželio imati u svom domu, a posebice oni kojima uzgajanje biljaka baš i ne ide za rukom.

Za svaku prigodu biljke su idealan poklon. I ne samo to, one čine naš dom ljepšim mjestom za život. Osim što će raznolike biljke dati prostoru jednu potpuno novu dimenziju, njihovi su benefiti nemjerljivi. One čiste zrak od toksina, čine ga kvalitetnijim te proizvode kisik i to danas nije mala stvar. Ovisno o preferencijama, tipu prostora u kojem živite kao i klimi, na taj način treba birati i vrste biljaka koje želimo u svojem domu. Ako volite biljke, a niste baš ekspert u održavanju istih, možda su terariji idealan odabir za vas.

Riječ je o inovativnom načinu uzgajanja biljaka bez straha da će one uvenuti i propasti. Za jedan takav način sadnje biljaka odlučila se i Ivana Budak, a njezin je hobi vrlo brzo prerastao u brend Čudesna šuma koji u ponudi ima raznovrsne i prekrasne terarije koje bi svatko poželio na svojoj polici.

Baš poput mnogih, Ivani inače po struci zdravstveno-laboratorijskoj tehničarki i njezinom suprugu Krešimiru koji je stolar po zanimanju, pandemija je pružila mnogo slobodnog vremena tijekom koje su korak po korak, počele bujati kreativne ideje oko izrade ovog jedinstvenog “suvenira”, koji je danas osvojio srca mnogih ljubitelja biljaka pa i onih koji to tek postaju.

Maštoviti terariji iz Čudesne šume tako već krase domove mnogih kupaca, a idealni su i za unikatan poklon u koji vlasnici moraju uložiti minimalno truda kako bi ga očuvali. Takvi su terariji iznimno pogodni za današnji užurbani život mnogih koji uključuje i česta putovanja te izbivanje iz kuće jer ova čudesna šuma uvijek će vas dočekati svježa i rascvjetana.

Kako tvrdi Ivana, ono što je bitno je pružiti staklenci s biljkama što više svijetla, ali ne da ono bude direktno izloženo sunčevim zrakama jer bi se time terarij pregrijao, a biljke uvenule te ga smjestiti dalje od radijatora i drugih direktnih izvora topline. Možda je upravo ovaj Božić pravo vrijeme da nekome ispod drvca ostavite ovu jedinstvenu šumicu koja će nekoga još dugo podsjećati na vas.

Čudesna šuma čeka vas svaki dan do 24. prosinca 𝐮𝐧𝐮𝐭𝐚𝐫 𝐂𝐢𝐭𝐲 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐧𝐞 𝐄𝐚𝐬𝐭 & 𝐖𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐝 𝟗-𝟐𝟏𝐡.

PHOTOS BY: Instagram, privatni album / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.