Brend BILJKE.PLANTS pokazao nam je kako dekoracije mogu biti elegantne i održive

GREEN_300_listici_sredina

Uskrsni stol ljepši nego ikad!

Proljeće je najvažnije i najuzbudljivije razdoblje svakog biljkoljupca. Priroda se budi iz dugog zimskog sna, biljke izbacuju nove listove i svi smo u potrazi za buketima sa svježim cvijećem na stolu. Ovog proljeća, najdraži zeleni brend BILJKE.PLANTS nudi nam bezvremenske komade za ukrašavanje interijera.

Žive slike za zid, bonsai kokedame, držači za pelcere i bukete, samoodrživi terariji i aranžmani za stol samo su dio proljetne kolekcije. Za oko nam je zapeo otvoreni terarij “Biosfera” koji svojom veličinom zauzima centralno mjesto u svakom interijeru. Elegantni terarij dom je Ficusu ginsengu. Visok je čak 40 cm, a staklo je prošarano sitnim mjehurićima zraka.

Drugi neobičnim dodatak iz proljetne kolekcije je živa slika za zid s rogatom paprati. Rogata paprat raširena je po Africi i Aziji, a u Hrvatskoj je našla dom u ovom divno biljnom ateljeu.

Kako bi uskršnji stol ove godine bio ljepši nego ikad, vlasnica brenda Ana, pokazala nam je vrlo originalan način za dekoraciju. Umjesto klasičnih držača za salvete koje već tradicionalno postavljamo na tanjur, ponudila je alternativu. Živi aranžman sa zračnom biljkom Tillandsiom.

Ana je najavila i dopunu kolekcije početkom travnja. Ispričala nam je kako će u BILJKE.PLANTS ponudu uskoro staviti i držače za pelcere i bukete koje je izradila u suradnji s mladom hrvatskom kiparicom. Kako ne biste propustili ovaj neizostavni organizator buketa i držač pelcera, zapratite BILJKE.PLANTS Instagram profil i prvi uhvatite komad iz nove kolekcije. Elegantne dekoracije za interijer možete naručiti na webshopu.

PHOTOS BY: Promo / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.