Good Food_Lunilou_1

Brand Lunilou i Good Food potpisuju cool hoodicu koja šalje snažnu poruku

GREEN_300_listici_sredina

''Our planet is fantastic, so please no more plastic''

Zagrebački street food lanac Good Food i modni brand lunilou svaki je na svoj način u svoje poslovanje uključio brigu o okolišu. Zbog sličnih svjetonazora, sada su udružili snage kako bi poslali još snažniju poruku o zaštiti jedinog doma koji imamo - planet Zemlja.

Alarmi za uzbunu koje nam planet Zemlja šalje – glasniji su nego ikada. I dok se jedni na njih oglušuju, drugi svojim doprinosom nastoje biti dio promjene. U ovu drugu kategoriju ubraja se i omiljena zagrebačka street food destinacija – Good Food. Osim što im se ponuda bazira na uvijek svježim, domaćim i zdravim namirnicama bez konzervansa, Good Food tim otišao je i korak dalje. Naime, od nedavno, iz svoga su poslovanja u potpunosti izostavili plastičnu ambalažu pa se tako od sada najtraženiji zagrebački street food specijaliteti poslužuju u ambalaži od održivih materijala, koji ne štete okolišu. Upravo je ovaj zaokret u poslovanju bio povod za zanimljivu suradnju između Good Food-a i poznatog hrvatskog modnog branda sličnih svjetonazora – lunilou.

Brand lunilou još od 2015. kreira odjeću za djecu i odrasle, a tajna njihova uspjeha je korištenje najfinijeg, 100% organskog pamuka, koji dolazi iz sjevernog Perua. Brand posebno promišlja o posljedicama koje po našu kožu mogu imati materijali upitne kvalitete, koje fast fashion industrija često koristi. Zbog toga su kvalitetni i održivi materijali pokretačka snaga ovog branda. Upravo su slični svjetonazori i poslovna etika doveli do suradnje između Good Fooda i lunilou-a, a čitava ideja satkana je u hoodici, mnogima omiljenom odjevnom komadu. Vers koji ovu hoodicu čini drugačijom od drugih, ”Our planet is fantastic, so please no more plastic”, snažna je i jasna poruka odaslana ovom zanimljivom suradnjom.

Lunilou se pobrinuo za prepoznatljivu estetiku te cool, urban i moderan dizajn hoodice koja dolazi u dvije boje – Indian Tan i Covert Green, dok je u samu kampanju uključena cijela ekipa Good Fooda. Vrijedno osoblje, koje inače priprema najukusniju ”klopu” u gradu, tako se našlo u ulozi modela, a upravo ove hoodice od sada su i dio njihove uniforme.
”Our planet is fantastic, so please no more plastic” hoodica može se nabaviti na dobro poznatoj ”Go Green” lokaciji Good Food-a, Palmotićevoj 2 u Zagrebu, gdje svaki kupac majice dobiva i voucher koji je moguće iskoristiti na Good Food asortiman.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.