257486793_286347110206935_5542877917169965185_n

Božićnim paketom s domaćim proizvodima podržavate lokalno, a ujedno poklanjate i dar posebniji od drugih

GREEN_300_listici_sredina

Totalno drukčiji od drugih

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ovog je Božića Terrabotanika onima koji ne znaju što pokloniti bližnjima olakšala posao udruživši se s domaćim proizvođačima kako bi napravili Craft ŽićBox pakete u kojima će svatko u obitelji nešto pronaći za sebe.

Prosinac je vrijeme darivanja, a sve češće mnogi sebi postavljaju pitanje što pokloniti voljenoj osobi u trenutku kada smo već sve ideje iscrpili?! Možda je ovaj Božić pravo vrijeme da odustane od uobičajenih poklona koje možemo naći u svakoj trgovini, već se okrenemo prema proizvodima poznatog podrijetla kojima nećemo biti samo odgovorni prema okolišu, nego i sigurno kako vaša voljena osoba takav poklon još nije našla pod borom. Slično su se idejom vodili i iz poduzetničke obitelji brenda Terrabotanika koja se bavi izradom biljnih terasa i koji ove godine nastoje podržati kampanju #kupujmolokalno pa su tako udružili snage s brendovima Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto, pašmanskim OPG Matulić i Miscotti kolačići te kreirali pravi mali obiteljski poklon paket u božićnom ruhu.

Kako tvrde iz Terrabotanike, tražili su male poduzetnike koji dijele isto mišljenje, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. “Htjeli smo kreirali poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali smo odlučili proširiti vrijeme za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić smo već provjereno znali da su kvalitetni i pouzdani”, ističu.

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i odličan poklon za cijelu obitelj gdje svatko može pronaći nešto za sebe. “Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni teritorij koji je odličan ukras svakom interijeru)”, kažu nam iz Terrabotanike.

Kupnjom Craft ŽićBox paket biti siguran da je 100% ručno izrađen, čokolada se proizvodi od same zrna kakaa do čokolade, melem od uzgoja maslina koji je glavni sastojak melema, pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene. Kako otkrivaju, ništa nisu prepustili slučaju. Craft ŽićBox poklon paket božićni je paket s proizvodima malih proizvođača, udruženih oko iste ideje i vođeni željama da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, gradimo male vrijedne ruke, te kupcima omogućujemo kvalitetne proizvode.

PHOTOS BY: Privatni album / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.