15430312

Bor koji će ostati u vašem domu još dugo nakon Božića

GREEN_300_listici_sredina

Opadanje iglica je stvar prošlosti!

Božićno drvce od sukulenata sada nastupa na velika vrata za sve one koje vole unikatne stvari, prate trendove i ekološki su osviješteni.

Kićenje bora mnogima je najdraža božićna aktivnosti jer ih upravo tada najviše obuzme blagdanska čarolija. U želji da taj osjećaj traje što dulje, mnogi svoje borove ostave okićene i nekoliko tjedana nakon Božića. Već smo ranije pisali da je preporučeno kupiti živi bor jer, unatoč popularnom mišljenju, plastični bor ima štetnije posljedice na okoliš. Jedini problem kod pravog bora je što se on nakon nekog vremena osuši i krenu opadati iglice, a tada brzo splasne i entuzijazam oko bora. Ali što kada bismo vam rekli da postoji živi bor koji ne morate ukloniti nakon blagdana?
Zahvaljujući tvrtki Tech Garden, možete imati živi božićni dekor koji neće umrijeti nakon Božića i Nove godine, a mogao bi vam poslužiti i za iduće blagdane. Riječ je o božićnom drvcu od sukulenata, biljci koja već neko vrijeme ima hordu obožavatelja čemu svjedoče brojne fotografije domova na društvenim mrežama. Sukulenti su izdržljivi, vrlo nezahtjevni i upečatljivi sami po sebi.

Vođeni načelima vrhunskog dizajna, Tech Garden je ovu šarmantnu biljku pretvorio u živi božićni dekor koji može ostati u vašem domu kroz cijelu godinu. Štoviše, ukras koji bilo kojoj vrsti prostora daje luksuzan i osoban pečat trajni je podsjetnik kreativne suradnje s prirodom.
Izrađen je od prozirnog pleksiglasa u karakterističnom tradicionalnom obliku božićnog drvaca. Svježe zelenilo osiguravaju mnogobrojne vrste sukulenata promišljeno složene u neodoljivu ukrasnu cjelinu.
Osim što će obogatiti prostor, božićno drvce Succelents Fairytale posebno je po tome što se može personalizirati. Možete odlučiti želite li na vrh bora tradicionalnu zvijezdu ili pak ugraviranu osobnu poruku na pleksiglasu. Ugravirajte svoje obiteljsko prezime ako ćete ga imati u svom domu ili logotip tvrtke ako želite da bor krasi vaš poslovni prostor.
Unikatno drvce luksuznog izgleda može se lako prilagoditi svakom kutu prostorije jer dolazi u tri veličine: 35-40 cm, 50-55 cm i 100 cm. Za više informacija posjetite službenu stranicu Green Techa ili bacite oko na njihov Facebook i Instagram profil.

PHOTOS BY: Tech Garden, Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.