128748485_171668834643331_7411500639514729990_o

BILJKE.PLANTS: Održive božićne kuglice sa živim biljkama

GREEN_300_listici_sredina

Savršeno održivi ukras

Preslatkim staklenim kuglicama za bor zamijenite dosadašnje plastične dekoracije!

“Brend Biljke.plants najzeleniji je hrvatski mikro brend kojemu je misija ozeleniti svaki kutak Hrvatske, pogotovo u blagdanskom vrijeme kada su jelke najprodavanija biljka. A kako nam jelke ne bi bile prazne, osmislili smo božićne kuglice sa živim biljkama”, navodi vlasnica brenda Biljke.plants, Ana Hrgovčić.

“Kuglice su izrađene od 100 posto recikliranog stakla i u njima su posađene žive biljke. Dolaze u raznim varijantama, sa sukulentima i kaktusima, s puzavicama poput fikusa pumile i bršljana, ili u varijanti s mahovinom. Kuglice su nezahtjevne, a oživjet će svaki bor svojom neobičnošću i ljepotom” nastavlja Ana. Sukulente i kaktuse je potrebno zaliti jednom u 10 dana, dok je ostale biljke potrebno zalijevati svakih pet dana.

Kuglice su obrađene na pametan i ekološki prihvatljiv način kako bi dugi niz godina ostale zelene. Savršeno je održivi ukras koji nakon Božića možete objesiti na retrovizor u automobilu ili odvežite vrpcu i biljku čuvajte na polici kao padajući ukras.

Više informacija o ovom odličnom brendu potražite na Facebook i Instagram stranicama, a kuglice možete kupiti ovdje po cijeni od 20 odnosno 55 kuna, ovisno o modelu.

PHOTOS BY: Biljke.plants, Press, Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.