BILJKE.PLANTS: Održive božićne kuglice sa živim biljkama

GREEN_300_listici_sredina

Savršeno održivi ukras

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Preslatkim staklenim kuglicama za bor zamijenite dosadašnje plastične dekoracije!

“Brend Biljke.plants najzeleniji je hrvatski mikro brend kojemu je misija ozeleniti svaki kutak Hrvatske, pogotovo u blagdanskom vrijeme kada su jelke najprodavanija biljka. A kako nam jelke ne bi bile prazne, osmislili smo božićne kuglice sa živim biljkama”, navodi vlasnica brenda Biljke.plants, Ana Hrgovčić.

“Kuglice su izrađene od 100 posto recikliranog stakla i u njima su posađene žive biljke. Dolaze u raznim varijantama, sa sukulentima i kaktusima, s puzavicama poput fikusa pumile i bršljana, ili u varijanti s mahovinom. Kuglice su nezahtjevne, a oživjet će svaki bor svojom neobičnošću i ljepotom” nastavlja Ana. Sukulente i kaktuse je potrebno zaliti jednom u 10 dana, dok je ostale biljke potrebno zalijevati svakih pet dana.

Kuglice su obrađene na pametan i ekološki prihvatljiv način kako bi dugi niz godina ostale zelene. Savršeno je održivi ukras koji nakon Božića možete objesiti na retrovizor u automobilu ili odvežite vrpcu i biljku čuvajte na polici kao padajući ukras.

Više informacija o ovom odličnom brendu potražite na Facebook i Instagram stranicama, a kuglice možete kupiti ovdje po cijeni od 20 odnosno 55 kuna, ovisno o modelu.

PHOTOS BY: Biljke.plants, Press, Green.hr / Sva prava pridržana

Nemoj pozeleniti, jer je stigao još jedan mail.

Prijavi se na ovaj newsletter i okreni novi list! 

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2021 © Sva prava pridržana GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.