Aktivan odmor, najfinija hrana i odlično društvo čekaju vas u Mrežničkoj kući

GREEN_300_listici_sredina

Spoj sporta i zabave

Odavno je poznato kako je Mrežnica omiljena rijeka svih vikend izletnika, a Donji Zvečaj savršeno mjesto za provesti ugodna popodneva

Svi koji su ikad posjetili karlovačku rijeku Mrežnicu složit će se – najbolji odmor za jako malo potrošenog budžeta! Doista, omiljeno kupalište i mjesto pored Karlovca, Donji Zvečaj, smješteno uz jednu od 4 karlovačke rijeke, dokaz je da zabava u prirodi može biti povoljna i lako dostupna. Promišljajući u tom smjeru, vlasnici Mrežničke kuće Dalibor i Petar Vukmanović uspjeli su u naumu.


Stvorili su mjesto koje je u potpunosti odgovara potrebama gostiju. Restoran Mrežnička kuća nudi mogućnost da provedete dan u ovom jedinstvenom ambijentu u prirodi. Jela i domaći kolači spravljeni po tradicionalnoj recepturi dobro su čuvana tajna koja se prenosi s generacije na generaciju. Organiziranje poslovnih ručkova, svadbenih i maturalnih svečanosti, poslovnih seminara te konferencija spada u uobičajenu ponudu usluga.


Osim menija, Mrežnička kuća nudi i smještaj koji se sastoji od apartmana s 2 sobe, tuša i terase s pogledom na Mrežnicu. Ovo je idealno mjesto za odmor u prirodi, a za vašeg boravka osoblje će vam cijelo vrijeme stajati na raspolaganju. Naravno, mislilo se i na ekipu koja voli aktivni odmor!! Za njih je organizirano spuštanje raftovima i kajacima tijekom cijelog ljeta po rijekama Mrežnici i Korani.


Također, organiziran je i Dnevni boravak na Mrežnici. Misija Mrežničke kuće je napraviti ugodan prostor za svaku osobu koja želi provesti ugodno i zabavno vrijeme u prirodi. Ugostiteljska priča obitelji Vukmanić godinama pruža bogatu gastronomsku ponudu svojim posjetiteljima. Burgeri, čips od šarana i atraktivni kokteli očekuju vas prilikom posjete Dnevnom boravku na Mrežnici.

 

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.