Dostava

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Trenutno nije moguća dostava u inozemstvo. Proizvode koji zahtjevaju režim hlađenja ne dostavljamo u druge dijelove Hrvatske osim Zagreba.

TROŠAK DOSTAVE

Cijena dostave je podjeljena u dva razreda:

  • vrijednost narudžbe do 299,99 kuna - 30,00 kuna
  • vrijednost narudžbe iznad 300,00 kuna - besplatna dostava

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki Overseas Express.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi.

Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom.

Brza zagrebačka dostava uključuje i dostavu web narudžbi isti dan za sve web pakete sa zagrebačkog područja.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njen status na adresi dostavne službe.

Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva Overseas Express roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva Overseas Express robu šaljemo putem HP-a. U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke.

Robu dostavlja kurirska služba Overseas Express.


 
Poštovani kupci i partneri,

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora Green Life d.o.o. će biti zatvoren u periodu od 01.08.2017.-15.08.2017. Započinjemo s radom u srijedu 16.08.2017. prema standardnom radnom vremenu. Sve narudžbe koje zaprimimo u gore navedenom periodu biti će poslane po našem povratku.

Lijepi pozdrav svima,
Green