Popis proizvoda po proizvođaču Nutri oil d.o.o

NUTRI OIL d.o.o. je obiteljsko poduzeće, bavimo se proizvodnjom visoko kvalitetnih prehrambenih proizvoda od sjemenke konoplje. Poslujemo prema načelima održivog razvoja i najveću pažnju posvećujemo kvaliteti i sigurnosti proizvoda.  Sustav upravljanja kvalitetom provodimo prema zahtjevima HACCP standarda  i neprekidno usavršavamo metode nadzora usmjerenih na zaštitu potrošača i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda.

Naša tehnologija proizvodnje je zelena, što znači da posebno vodimo računa o očuvanju okoliša. Sirovina se koristi u cijelosti, nema otpada, ne zagađujemo okoliš niti bukom, niti svjetlom,  a ambalaža se u cijelosti reciklira.

Posjedujemo certifikate  HACCP, VEGAN, EU ORGANSKI PROIZVOD, HALAL, ZDRAVO PAKIRANJE ZA ZDRAVU HRANU, BEZ GLUTENA, kojima potvrđujemo da su naši  proizvodi 100% u skladu s prirodom i njezinim zakonitostima, uzgojeni po biodinamičkim načelima, bez upotrebe kemijskih sredstava. Cjelokupni proces proizvodnje, pakiranja, skladištenja i transporta izvodi se po  certificiranim, najvišim standardima kvalitete.

Više

Nema proizvoda za ovog proizvođača.