Popis proizvoda po proizvođaču Bob's Red Mill

Bob's Red Mill je brand koji proizvodi kompanija Bob's Red Mill Natural Foods sa sjedištem u Milwaukie, Oregon, Sjedinjene Američke Države.Tvrtku je osnovao 1978. Bob Moore. Bob's Red Mill Natural Foods je proizvođač  linija prirodnih, certificiranih organskih i bezglutenskih mljevenih žitarica, poznat i kao "vodeći mlinar nacije raznolikih namirnica iz cijelovitog zrna".

Njezini proizvodi se distribuiraju diljem Sjedinjenih država i Kanade. Kompanijin asortiman broji više od 400 proizvoda, prvenstveno integralnih žitarica koje se melju mlinskim kamenom od kvarca koji je dopremljen iz nekoliko različitih mlinova koji su stari preko 120 godina, kao i grah, sjemenke, orašasti plodovi, suho voće, začini i začinsko bilje.

Bob's Red Mill-predanost proizvodnji hrane bez glutena: svaki proizvod je testiran prije mljevenja i nakon pakiranja. U nastojanju da se čim više izađe u susret portošačima koji su osjetljivi na alergene, pogon za proizvodnju i pakiranje, osim što je gluten-free, također ne sadži mlijeko i mliječne proizvode i kazein.

Više
 
Poštovani kupci i partneri,

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora Green Life d.o.o. će biti zatvoren u periodu od 01.08.2017.-15.08.2017. Započinjemo s radom u srijedu 16.08.2017. prema standardnom radnom vremenu. Sve narudžbe koje zaprimimo u gore navedenom periodu biti će poslane po našem povratku.

Lijepi pozdrav svima,
Green